V terapii věřím v respekt, přijetí a upřímný vztah mezi klientem a terapeutem. Snažím se pro Vás vytvářet prostředí povzbuzující odvahu nové cesty nejen vidět, ale také se na ně vydat.
Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Masarykově univerzitě v Brně.
Absolvoval jsem výcviky
- v koučinku a neurolingvistickém programování u americké společnosti Mindbridge
- Systemických a rodinných konstelacích u Johanna Zeilhofera
- jsem studentem psychoterapeutického výcviku (Institut pro výcvik v gestalt terapii).
Prošel jsem také spoustou workshopů zaměřených na meditační techniky, Mindfullness a další.
Pracoval jsem jako dobrovolník v Azylovém domě ale i ve vedení týmů v Číně či Spojených arabských emirátech.
O mně
Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Masarykově univerzitě v Brně.
Absolvoval jsem výcviky
- +8 a11y_sr_more_diseases
Jaselská 302, Mladá Boleslav 293 01
Psychologické poradenství
Od 800 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Jakub Šulc? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
V okolí Mladé Boleslavi