Klicperova 6, Hořice 50801
Monika Lorencova
Pani doktorku mi doporucila mama, ktera k ni chodi pres 20 let a je spokojena. Ja muzu doporucit, je hodna a profesionalni.
Lorenčíková.M
Můžu jen doporučit ochotná a pečlivá,tak i ze strany sestřičky.
marod
Byla jsem tam teď víckrát za sebou a pokaždé hrůza. Ona i sestra jsou naprosto otrávené svojí prací. Uvítání sestry: "Dneska chcete co?" Při horečkách kolem 40 mi pořád tvrdí, že jsem jenom nachlazená ať to vyležím a piju lipový čaj. Při další návštěvě, kdy už usínám na každém kroku a to se doma potřebuju starat o malé nemocné dítě, mě posílá do laboratoře na krev, protože stále tam nic nevidí. Neschopenku nepotřebuju, jsem na mateřské, což ji překvapuje. Všichni jste simulantenbande!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
U paní doktorky jsem zaregistrována skoro 6 let, přešla jsem k ní kvůli nespokojenosti s předešlou lékařkou a jsem tomu ráda. MUDr. Brůnová mi pomohla vyřešit docela vážný zdravotní problém. Poslala mě na veškerá vyšetření, na která mě neposlala má původní lékařka a díky tomu mi mohli diagnostikovat moji nemoc. Bohužel se s ní budu trápit již celý život, protože byl počátek zanedbaný, ale teď jsem již pod stálým lékařským dozorem. Nechodím sice k MUDr. Brůnové často, ale jsem s ní spokojená. A špatnou náladu, jak tady jeden pisatel píše, máme přeci někdy každý. I ve svém zaměstnání. Holt ani lékaři se to nevyhne.
Už dlouhý čas jsem u ní bohudík nebyl,ale co jsem zažil,vystačí mi na celý život.Neschopná určit diagnosu,čekala,až co já se domníval,že by to mohlo být.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jaroslav L
Velice ochotná a zodpovědná lékařka pečuje o celou naši rodinu. Vždy vše v nejlepším pořádku.
HELLER JIRI
Mudr. Ivana Brunova je skvela, ochotna a pecliva lekarka. Dekuji.
pacient
spolehlivá a příjemná
M. Bednar
lekařka vynikajicí, nic nepodceňuje, nemoc vyhodnotí správně, lečba je odpovídající k průběhu nemoci, přístup k pacientům dobrý
dellein
s paní doktorkou jsem spokojena, v Hořicích patří k těm lepším