Všeobecná praxe

náměstí Svobody 77, Brtnice 58832

Tak jenom můžu potvrdit to, co je tady již napsáno. Myslím to negativní. Sestry jak v Kněžicích, tak Brtnici to jsou hvězdy jak z Ordinace v růžové zahradě :-) Probojovat se do ordinace přes tyto dvě promované lékařky je nadlidský výkon. Ibalgin a různé oblbováky zvládnou vše. Odcházím a rodině to doporučím také, protože takové Chicago Hope podporovat nebudu.

Tak koukám,že máme hodně podobné zkušenosti s touto dvojicí superzdravotníků!Moje zkušenost byla taková,že asi po půl roce co jsem p.Skálu "obtěžoval" s nedostatkem energie a bylo mi sdělováno,že je to jen nedostatkem železa vlivem mého občasného dárcovství krve,jsem ho konečně přesvědčil o kontrolním odběru krve s podezřením na lymskou boreliózu.Bylo mi neustále předhazováno jak jsou tyto testy drahé a že to bude zbytečné.Ale ouha,jaké překvapení,test vyšel pozitivně!Díky prodlevě,způsobené p.Skálou,již nezabrala nasazená antibiotika a já skončil na 3 týdny na infekčním odd.na kapačkách.Dodnes se můj zdr.stav již nevrátil do původní podoby.Takže asi tak.Raději tam moc nechodit nebo utéci co nejdříve jinam. Tak hodně zdraví milí pacienti ((-:

• Pan doktor pacientu s mrtvicí řekl, že je pouze nachlazen, pozdější celoživotní následky pacienta mohly být dnes někde jinde....

• Sestřička je moc milá a ochotná, lékaře jsem také viděla. Těším se na další návštěvu:-D

Spatřit pana doktora se mi podařilo až asi po 5 letech co jsem u něho registrovaný. Po celou dobu se mi nepodařilo přes sestru k němu probojovat. Neschopenku jsem si nechal vystavit na jak dlouho jsem chtěl, vycházky při angíně byly naprosto normální. Léčení zmohl všemocný Ibuprofen.

• V

Pokud se dostanete do ordinace, je vyhráno. Léčí tu sestra a málo komu se přes ni podaří k panu doktoru dostat:-(. Sestra (nová) je dost hrozná. O etice asi ani neslyšela.
    Doktor je dobrej, nemůžu si stěžovat. Přístup někdy sice nic moc, ale pokud jde o něco důležitýho, nikdy u nás nic nepřehlédl. A pokud trvám na nějakém vyš. dá doporučení a ještě poradí i na koho se obrátit.
    Doporučení: probojovat se do ordinace a trvat na svém!!!!

Pokud se k němu vrátí pac. podruhé nebo potřetí tak je neurotik.My jako pac. bychom měli podat žádost k prošetření na lékařskou komoru,nebo odcházet k jiným.

• B

Katastrofální přístup lékaře k pacientům, pokud se dá to ještě nazvat přístupem. Sestra tam ordinuje za něho léky a vůbec nevadí, že nemá na to lékařské vzdělání. Až se stane průser, tak jsme zvědaví kdo ponese za to zodpovědnost. Měli by tam udělat kontrolu na doktora. Spíš oba vyhodit a dát tam pořádného doktora a ochotnější sestru a ne takové tele.

• C

Málokdy se k němu pacient dostane.Všechno řeší sestra-primářka.Když se k němu pacient přece jenom dostanou tak pan doktor se na Vás ani nepodívá.Koukne do karty a zeptá se Vás co byste tak chtěl předepsat za prášky a nakonec Vám stejně předepíše ibuprofen.

Horšího lékaře jsem snad nezažila. Když místo v osm začne ordinovat v deset, tak to pak vydrží jen Ti silnější jedinci. Ostatně sestra zastane vše - tedy co se týče vypsání receptu a neschopenky. Pokud jde o odběry krve tak to ji silně obtěžuje a raději Vás podrobí křížovému výslechu, aby Vám na konci řekla, že je vlasně nepotřebuete. A když jste hodně neodbytní, tak je jako vezme, ale výsledky jsou buď pořád dobré nebo stejné jako před X lety! A když s Vámi řeší problematiku salmonelozy před dalšími deseti pacienty v čekárně, tak to už je opravdu síla ... nechala jsem se raději přepsat, protože když Vás doktor neléčí a nakonec Vám vynadá, že už dlouho marodíte ... kam jsme se to dostali?!