MUDr. Iva Solarová

Mariánské Lázně 1 adresa

Zubní ordinace

Lidická 125, Mariánské Lázně

• F

V ordinaci paní MUDr. Solarové, jsem byl vždy ošetřen, nebo prohlédnut s maximální péčí a profesionalitou. Pokud se vyskytl nějaký problém, vždy jej vysvětlila a navrhla nějaká řešení, mnohdy v několika alternativách. S péčí paní doktorky jsem maximálně spokojen.

• Zubní ordinace Prevence i neodkladná péče.  •

• Paní doktorku mám jako svou "zubařku" již mnoho let. Nikdy u ní nemám pocit,že jde o nepříjemné případné ošetření v ústech.Nikdy jsem ji neviděl ve špatné náladě,vždy s úsměvem komunikuje i o jiných záležitostech než je samotné vyšetření,které ovšem vždy vysvětlí a popíše případný zákrok.Mohu pouze poděkovat za její péči a lidský,přátelský přístup.Vážím si jí a děkuji.

• Zubní ordinace  •

• B

Byla jsem tam párkrát a naprosto super přístup. I na mou dceru je moc milá a hodná! Zatím nemíním měnit :-)

• Po letité zkušenosti hodnotím paní doktorku jako perfektního profesionála.

• S touto zubařkou už nechci mít nikdy nic společného. Do její ordinace by mě nedostalo ani stádo volů... Její práci shlédli dva na sobě nezávislí zubaři a byli naprosto zděšeni. Pod každou plombou co mi udělala jsem měla kaz, v dásních záněty a po špatně léčeném zubu mi chybí kus kosti... Díky její "pečlivosti" jsem strávila v Plzni u výborného zubaře 12 tříhodinových návštev a nechala jsem tam několik desítek tisíc korun... Nikdy více paní Solarová!

• lepší zubařku neznám. Vřele doporučuji.

• Tak krátce....lékaři ani sestry nejsou stroje, pokud se pacient chová slušně, personál to oplatí stejnou mincí. Paní doktorka je ke mě vždy velmi milá!

Ochotná, spolehlivá, edukovaná...

• A

jo jo...zavist je holt svine...
    ...souhlasim s nazorem: S U P E R zubarka v m.l. takrka the BEST....
    a na tu zavist pozor!!!

• Nejhorší zubařka jakou znám. Každý zub mi vyvrtala tak, že se po zaplombování dál kazil. Poté ho znovu vyrtala. To se opakovalo, až zub musel jiný lékař vytrhnout. A příjmná není ani trochu.