Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Z.B
Pani doktorka je Machr ve svém oboru. Velmi milé vystupování, vše vysvětlí, poradí
Čekárna je velice krásná a utulna. Hodně hraček na zkráceni času čekání pro děti. Sestřička je velice milá.
Paní doktorka nám odložila očkováni, jelikož maličké začali růst zoubky a měli jsme ještě nějaké zažívací potíže, aby malička netrpěla ještě s ockovanim pozvala si nás za 14 dni. Super přístup.
Petra Tomaníková Babická
Vůbec se nebojím říct že paní doktorka Harmannová je nejlepší doktorka co jsem kdy poznala!
A skoro lituju že jsem dospělá a nemůžu k ní taky chodit, jako moje dcera, o kterou se paní doktorka stará od narození.
Paní doktorka je nejen profesionál a odborník, ale ještě je velice milá, ochotná, pečlivá. K dětem má krásný přístup. Dokonce mi jednou paní doktorka sama od sebe zavolala, aby se zeptala jak se nemocná dcera má!!! Takový zájem o děti se nej tak nevidí!
Sestřička je také úžasná, je milá, vždy si s Vámi popovídá, poradí. Vše má dobře zorganizované. V čekárně je pro děti spousta hraček, houpadel, kočárků....děti se vždy zabaví, i když čekání není nijak dlouhé.
Žabka
U paní doktorky velice oceňuji její přístup. Takhle pozitivně naladěného doktora, ochotného si s vámi problém rozebrat a co nejlépe poradit vídáme málokdy (nejen mezi dětskými lékaři). Proto paní doktorce a skvělé sestřičce děkujeme a všem doporučujeme!
Velmi dobrá lékařka, pečlivý a jemný přístup k dětem, ochotně odpovídá na dotazy rodičů. Podle mě patří k menšině lékařů, co nevypisují recept při každé rýmičce, léky i očkování doporučuje s rozvahou.
Velkou jedničku si zaslouží sestřička za ochotu a dobré naladění v každé situaci.
paní doktorka je velmi ochotná ,milá,hodná jak k rodičům tak k dětem na všechny otázky mi dá pravdivou odpověd její předpisi léků pomohou moc ji za tuto peči dekuji
K paní doktorce chodím již několik let i přesto,že v Nové Roli nebydlíme.Je velmi příjemná,ochotná a hlavně důkladná,je človíčkem na pravém místě a snaží se nic nezanedbat.I mimo pracovní dobu ji mohu zavolat a je ochotná mi vždy poradit.Mám čtyři děti a o všechny se mi krásně starala.Dnes má moje dcera dítě a přestože bydlí v Ostrově,tak k paní doktorce s malým dojíždí.Stojí to za to.Je to nejlepší paní doktorka a taky sestřička je skvělá,příjemná a pohodová.Jsme u nich moc spokojeni.Zaslouží si velký dík.
I já se připojuji ke kladnému hodnocení,mohu jen spouhlasit se vším co již bylo napsáno.DĚKUJEME a jen tak dál
Martina
S paní doktorkou jsem maximálně spokojená,je milá za každé situace a sestřička Petra je také fajn!
Anna
Za dobu posledních 18- ti let je to v Nové Roli nejlepší pediatr. Ochotná vstřícná a důkladná ve vyšetření dětí. Mohu jen doporučit.
Lenka
K paní doktorce chodím s oběma dětma a jsme zde spokojeni. Proto ji mohu všem bez obav doporučit. Samozřejmě sestřička je též moc milá a ochotná :-)