MUDr. Igor Denisov

Mělník 1 adresa

BREG s.r.o.

Pražská 528, Mělník 176 00

• R

Výborný zubař, odceňuji jeho práci.Je příjemný on i ten druhý se kterým se tam střídá, sestřička také. Jsou nejlepší, co znám. Děkuji všem za jejich přístup a péči.

• B

Blanka
    Mám s panem Denisovem stejné zkušenosti. Nechal mi v zubním kanálku zalomený kousek nástroje, zub začal od kořene hnisat. Preventivní zubní prohlídky dělá nedbale, zuby léčit neumí jenom trhá a to ještě nezvládne vždy. Kořeny mi u několika zubů uhnily a náprava v jiných ordinacích trvala déle než rok a stálo mě to desítky tisíc.

• A

Sem už nikdy více,je to přesně tak jak se tu píše .Pan doktor nemluví,píchne injekci,s něčím si tam hraje a nejdéle do 10 ti minut hotovo.Např. ošetření zubních kanálků,plnění kanálků se nedá stihnout za tak krátkou dobu a pak to podle toho vypadá,Zaplní do půlky,ještě se mu tam ulomí nějaký štěteček nebo co /to nám pak ukazoval doktor na zubní klinice na rentgenu/ a vůbec to neřekne a neřeší.Pak se vám začne dělat váček pořád dokola a přijdete o zub.Uhnijí vám kořeny ,tak trhání spojené s řezáním,protože normálně už to nejde a dáseň v tom místě trvale poškozená tak,že tam nepůjde dát ani inplantát.

Nejlepší ? to myslíte vážně ? Každý problém , který máte vám chce vyřešit během pěti minut a tím pádem úplně k ničemu.. Šel jsem tam s bolestí zubu.. vyřešil to jako vždy odstraněním nervu ze zubu a naplnil kanálky.. ano bolest polevila , bohužel po roce kdy sem po špatných zkušenostech už přešel k jinému zubaři, mi začal zub od krčku hnisat a bylo mi řečeno , že zub musí ven(postupně prakticky od spodu vyhnil) - kanálky byly naplněné sotva do půlky a ke všemu se mu v tom zlomil nějaký nastroj na čistění kánálků , který tam klidně nechal , jak sem pak sám viděl na rentgenu - takže teď zubní implantát za minimálně 20 tisíc.. děkuji pane doktore.. A nemluvím už ani o tom jak mi údájně předělával špatnou plombu.. dal mi injekci , 5 minut si hrál s vrtačkou aby to vypadalo , že něco vrtá... (jediné co s ní udělal bylo , že mi obrousil zbytečně zub).. kdyby opravdu vrtal tak ze staré amalganové plomby je hodně bordelu,který musíte vyplivnout.. ted najednou nic...a hlavně i s injekci cítíte, když něco opravdu vrtá.. pak tam jakože plácnul kus amalganu aby chvíli držel a běžte.. tu kuličku amalganu jsem během půl hodiny vyplivnul.. samozřejmě nikde nic nechybělo.. jen ten jeden zub lehce zbroušený.. a pan zubař si napsal další zákrok na pojišťovnu...

NIKDY VÍC !!!!!!

• Nejlepší lékař?....V žádném případě, nekomunikuje s pacientem,rovnou píchne injekci...nevíte proč ani co vám bude dělat. Hluboký kaz léčí jediným způsobem....umrtvit a vyndat kořeny....sedněte si na chvilku do čekárny a každý druhý vyjde se stejným problémem. Kdybych se nebránila, dal mi injekci k umrtvení již mrtvého zubu, navíc mám vysoký tlak a léčím se biologickou léčbou. Vše jsem uvedla do karty a on o tom neměl ani páru. Místo omluvy byl navztekaný, dostat z něj slovo o postupu léčby zubu byl dost problém. Nejsem robot, abych si sedla a dal mi injekci a co si mi v ústech tvořil. Navíc se chová k ústní dutině dost hrubě, počítá s necitlivostí pacienta. A bez dlouhého čekání? Vypadla mi od něj po pár dnech plomba, termín za měsíc i přes bolest, místo kratšího termínu mi bylo doporučeno najít si jiného zubaře....dost síla.....Vybírá 30 Kč poplatek...za co? Za neurvalost a na plastové kelímky, které slouží v k vyplachování úst?...No, máme se s tímto druhem lékařů na co těšit....ať žije naše zdravotnictví a žádná zubařská konkurence...Jitka S. Mělník

• Nejlepší zubar, bez dlouheho cekani. Osetreni zubu po anestezii vubec neboli. Prijemny personal, pohotovost v ordinacni dobe take bez dlouhého cekani