Bezručova 726, Úvaly 25082
4 názory
K.T
Paní doktorka Čejková, nyní již Jarochová je nejěikovnějši ze všech, které jsem kdy potkala. Vzhledem k častému stěhování jsem měla možnost porovnat práci několika jiných zubařů. U paní doktorky se cítím jak v rukavičkách, navíc umí pracovat s mnoha moderními nástroji a využívat moderní přístupy péče o zuby a úžasně zvládá ošetřit moje malé zlobivé ratolesti 2 a 4 roky :-) . K.T.
Paní doktorka Cejkova je velice prijemna a profesionalni. U ni jsem se konecne zbavila strachu ze zubaru. Jeji zakroky vubec neboli, ochotne pocka nez injekce zacne naplno pusobit a je velmi pecliva. Muj predchozi zubar mi umrtvoval zub a na moje opakovane pripominky, ze me stale poboliva reagoval jen stroze, ze to je normalni. Ona ale zjistila, ze mi nevycistil posledni kanalek a predesla tak budoucim komplikacim. Clovek ma u ni pocit, ze ona je tam pro vas, ne vy pro ni, coz se mi stavalo jinde.
paní doktorka Čejková je nejlepší zubařka, jakou jsem kdy potkala ... po tom, co mi na pohotovosti zničili zub a jedna doktorka mi řekla, že vůbec neví, co by mi s ním udělala, se mě ona ujala a dokázala mi ho zachránit ... je milá, vstřícná, usměvavá, naprostá profesionálka, díky ní jsem se přestala zubařů bát
Prošel jsem rukami mnoha stomatologů v několika zubních ordinacích, ale paní doktorka Čejková je nejlepší. Věnuje se Vám, není to typ zubaře, co chce být se vším hned hotov a navíc k dispoyici má špičková zařízení.