Helena Drastilová

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Ordinace

Jablonec nad Nisou

• A

Sama jsem k paní doktorce jako dítě chodila a nyní i chodím k paní doktorce i se svou dcerou. Mohu jen doporučit. Při hledání pediatra volba číslo jedna.

• Ordinace Jiný  •

K paní doktorce jsem sama jako holka chodila a byla mou jasnou volbou při výběru lékaře pro syna

K paní Drastilové jsem chodívala a velice ráda na ni vzpomínám. Nejraději bych k ní chodila pořád. Je skvělá :)

• N

Paní doktorka je milá a ochotná,ale její sestřička je nepříjemná,neochotná a protivná jako osina v zadku :D

Moc hodná a ochotná paní doktorka co mi vždy moc pomohla :)
    To samé si troufám říci i o sestřičce.

• Protože to tak je :-)).

• naše nejlepší paní doktorka,vždy mě dokáže uklidnit a pomoci moc vám díky paní doktorko za trpělivost a stále usměvavou tvář a velký dík i pro nejmilejší sestřičku paní Pachmanovou

• Také jsem jako dítě až do svých 19 let k paní doktorce chodila a nyní chodím i se svými dvěmi dětmi. Jsem naprosto spokojená, je moc ochotná, poradí a nikdy u nás nic nezanedbala. Já jednoznačně doporučuji!

• S paní doktorkou jsme velmi spokojeni. Pečlivá, vždy vše prověří a pošle na potřebná vyšetření. Velmi milá se skvělým přístupem k dětem. Výborná a vstřícná komunikace. Setra taktéž super.

• Chodila jsem k ní celé dětství až do svých 18 let, kdy jsem velmi nerada odcházela a kdyby to šlo, byla bych u ní ještě dnes :)) Je úžasná!