MUDr. Hana Mourková

Pediatr Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Jitřní 12, Jablonec nad Nisou 46602

Paní doktorka, se k nám chovala nepříjemně a nerozeznala zánět na plicích, dceru léčila paralenem.
    Už k ní nechodíme.

Velmi milý přístup k malým pacientům , krásně vše vysvětlí , poradí a sestřička také velmi příjemná :) .

• S

k paní doktorce jsem chodil jako dítě i já, po přestěhování do Liberce jsme šli najisto k ní,ac musíme za ní dojíždět do Jablonce. Výborná, milá,vstricna,vecna.

• těžko budu psát něco nového, než ostatní přede mnou. paní doktorka Mourková je opravdu skvělá doktorka, člověk na svém místě, perfektně rozumí svému řemeslu, navíc její úžasný přístup jak k dětem, tak k rodičům musím ocenit. poradí, pomůže, vysvětlí. prostě SUPER !!! i sestřička je skvělá. vřele doporučuju. škoda, že neléčí také dospělé - hned bych k ní přešla ;-) Petra Culková

• p.doktorka je naprosto nejlepsi, p. sestrička také!!! jsem vděčná že mám pro své děti takovou péči jakou dostávají v této ordinaci. odstěhovali jsme se o 150km a stále dojížíme k p. doktorce jelikož taková se prostě těžko hledá.na 100% doporučuji!!!!!

Chodila jsem k paní doktorce jako dítě a teď k ní chodím se svým synem a lepší přístup - milá, ochotná, věcná, přístupná diskuzi a alternativám - jsem nezažila. Nedávno jsem ji potkala i mimo ordinaci a byla tak moc hodná, že mi odpověděla na dotaz i během své dovolené!!!
    Vřele doporučuji.

Skvělá doktorka, ochotná, milá, poradí si i s dítětem,které se něčeho bojí. Vždy všechno perfektně vysvětlí, nabídne možnosti. Všem opravdu doporučuji!!!
    Prostředí příjemné. Sestřička také milá.

Velmi profesionální přístup paní doktorky i sestřičky. Děti chodí do ordinace rády.Paní doktorka je velmi přizpůsobivá - pokud nechcete léky,poradí i s homeopatií,s alternativní medicínou.

• Jsme moc spokojeni s pěkným přístupem k ďetem.Perfektní určování diagnozy.

• Nejlepší doktorka, jakou jsem kdy poznala!!!! Všem maximálně doporučuji a lituji, že jsme se museli přestěhovat do Prahy a bez ní :D .. i po té, co jsme museli maličkou registrovat jinde, jsem jí zavolala a ochotně mi na vše odpověděla, probrala se mnou léky apod. Chválím!!