Komenského 134, Nové Město nad Metují 54901
Michal R.
Hrozná zubařka. Vždy jsem měl strach jestli vrtá správný zub a po asi 4 zbytečné cestě, protože tam nebyla, jsem vyhledal jiného zubaře. Dva zuby mi navrtala zbytečně, jednou jí asi sjela vrtačka, takže nový zubař vše předělával.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doporučuji pro lidský přístup a pečlivost.
JÁ OSOBNĚ SI NEMUŽU NA P.DOKTORKU STĚŽOVAT.JE LIDSKÁ,CITLIVÁ,VŠE VYSVĚTLÍ,PORADÍ A I PO STRÁNCE ODBORNÉ SE ZDÁ DOBRÁ.A TAKY SE NEBOJÍM I KDYŽ VÍM,ŽE MĚ BUDE TŘEBA DĚLAT NĚJAKÝ NEPŘÍJEMNÝ ZÁKROK.JEDINÝ CO MĚ VADÍ,ŽE TAM ČASTO NENÍ A PAK ČLOVĚK MUSÍ VYHLEDAT TŘEBA POMOC JINDE A JE TROCHU NAŠTVANEJ,ALE ZASE PRÁVĚ PO TÉ SKUŠENOSTI JINDE OCENÍ,ŽE MUŽE JÍT KE SVÝ HODNÝ DOKTORCE.ZKRÁTKA JE TO TAKY JENOM ČLOVĚK,KTERÝ SI POTŘEBUJE ODPOČNOUT NA JIŽ ZMINOVANÝCH DOVOLENÝCH.JO O TECH DOVOLENÝCH TO PSAL ASI NĚJAKÝ ZÁVISTIVEC,ŽE!!!ZDRAVÍ LADELA
Jitka P.
Od malička jsem měla panický strach ze zubaře a podle toho v dospělosti vypadaly mé zuby.Jen díky milému a profesionálnímu přístupu Mudr Matoušové ,ale i sestřičky p.Matoulkové jsem strach překonala a když jsem to teď počítala chodím k ní už skoro 25let.Já nemohu jinak než DOPORUČIT.
stana
Nesouhlasim se zmenou ze "specialista" na "doporucuji". MUDr Matousova je skutecny specialista, profesional a mistr sveho oboru. Ve svem zivote / 46 let/ jsem nemela lepsiho stomatologa, nez v jake peci je muj chrup dnes. Plne ji duveruji a uz urtite nikdy nebudu nucena stomatologa menit - jako se mi to jiz v zivote stalo. Jelikoz pece jinych lekaru byla strasna.
stana
Skutecna profesionalka ve svem oboru. Uzasny pristup, dokonala pece - jednicka nekolikrat podtrzena!
```• • •
Aneta K.
První zubař, ke kterému se nebojím jít :-) DOPORUČUJI!!!