Plastická chirurgie a estetická dermatologie
Úrazová a rekonstrukční chirurgie
Zvětšení rtů
Zvětšení prsou
Vyhlazení vrásek
LK
Byla jsem na výplni rtů a paní doktorka odvedla naprosto precizní práci.
Její přístup byl neuvěřitelně lidský, empatický a profesionální zároveň. Celý zákrok mi detailně vysvětlila, vše proběhlo hladce a s maximální péčí.
Konečný výsledek je krásný, přirozený a jsem nadšená. Mohu ji jen doporučit – kéž by bylo více takových lékařů!• jiné místo • Jiný •
JD
Paní doktorka je naprosto skvělá!! Jsem velmi spokojená s výplní rtů, které mám velmi přirozené a krásné. Její doporučení, ochota, velmi milý přístup je nevídaný. Už jsem objednaná na další estetické úpravy. Určitě doporučuji 100%
V.A.
Ráda bych touto cestou vyzdvihla přístup a empatii paní doktorky a také způsob léčby Earwell.
Narodilo se nám miminko s deformitou ouška. Již v porodnici jsem na internetu našla stránku od earwell, kteří se jako jediní touto problematikou zabývali. Nikde jsem ale nenašla žádné recenze, protože jsou v ČR krátce. Nebudu lhát, byli jsme proto ze začátku malinko skeptičtí. Paní doktorka nám vše vysvětlila, obětovala nám opravdu mnoho času a tolik potřebné empatie - tehdy s teprve dvoutýdenním miminkem.
Dnes uplynulo 6 týdnů od zahájení léčby, naše cesta skončila a já jsem z výsledku naprosto nadšená. Léčbu pomocí earwell bych doporučila každému rodiči, který zažívá se svým miminkem podobný příběh.
Paní doktorka byla na telefonu k dispozici kdykoliv bylo potřeba, vždy byla neuvěřitelně milá a laskavá. Když bylo třeba, udělala si na nás čas i v pozdních večerních hodinách nebo dokonce o víkendu. Neumím si představit, že bychom se bývali rozhodli lépe. Ještě jednou velké DÍKY!• jiné místo • Jiný •
Marie
Mockrát děkuji ! Paní doktorka je skvělá, jiné slova mě ani nenapadají. Její preciznost, laskavost a lidskost je dokonalá.
Markéta M.
Chtěla bych moc poděkovat paní doktorce za to, že mi po tolika letech splnila můj sen. Podstoupila jsem u ní modelaci prsou metodou Inner Bra.
Práci paní doktorky Konvičkové sleduji už dlouho, ale po osobní konzultaci na klinice jsem si byla na tisíc procent jistá, že k nikomu jinému na operaci jít nechci a že u ní pravděpodobně nejsem naposledy. :)
Má lidský přístup, je velmi přátelská, vše mi dopodrobna vysvětlila, přizpůsobila mi svůj čas, kdykoliv jsem potřebovala radu, odpovídala mi obratem a s výsledkem operace jsem nadmíru spokojená.• Formé clinic ( plastická a estetická chirurgie ) • modelace prsou •
Jíťa
Paní doktorka Konvičková je úžasná a moc si jí vážím jako lékaře i jako člověka . Objevila jsem ji na ukázce její práce na instagramu. Absolvovala jsem u ní aplikaci botoxu a byla jsem velmi spokojená. Měla jsem dřívější zkušenost s tímto zákrokem jinde, ale u doktorky Konvičkové byla práce perfektní. Paní doktorka je milá, přátelská, vše řádně zkonzultuje, poradí, doporučí , po zákroku zkontroluje, popřípadě doupraví, sama upozorní na maličkosti, které na základě svého citu upraví do dokonalosti. Později jsem u paní doktorky podstoupila explantaci implantátů a modelaci prsou. Od první konzultace až do poslední kontroly mi paní doktorka věnovala maximální péči, stále se mnou byla v kontaktu a zajímala se o pooperační stav a o průběh hojení. Opět perfektní práce a má naprostá spokojenost. Tato úžasná žena má obrovskou dávku estetického cítění, individuální přístup, zájem o pacienta, záleží jí na perfektním výsledku a vím že dělá mnoho nad rámec svých povinností. Děkuji a smekám.
Veronika Ošťádalová
Paní doktorka Konvičková je skutečně výjimečná ve svém oboru. Chodím k ní pravidelně na aplikaci botulotoxinu a výplň rtů a pokaždé odcházím maximálně spokojená. Oceňuji nejen její precizní práci, ale také cit pro přirozenou krásu. Výsledky nikdy nepůsobí přehnaně, naopak velmi jemně a elegantně.
Celý zákrok vždy probíhá v příjemné a klidné atmosféře. Paní doktorka vše trpělivě vysvětlí, odpoví na otázky a navrhne nejlepší možné řešení. Je vidět, že jí opravdu záleží na spokojenosti klientek i na profesionálním výsledku.
Mohu ji doporučit každému, kdo hledá odborníka s lidským přístupem, smyslem pro detail a estetiku. Díky paní doktorce se cítím sebevědomější a krásnější.• jiné místo • Jiný •
Ž
Žaneta Doleželová
Na paní doktorku Konvičkovou jsem dostala doporučení od její klientky. Na první návštěvě jsem chtěla aplikaci botulotoxinu a konzultaci ohledně dalších možných zákroků. Paní doktorka se mnou velice trpělivě zkonzultovala veškeré možnosti, přičemž navrhla komplexní řešení, při kterém jsme kromě čela a glabely, vyplnily lícní kosti, zbavily se nosoretní vrásky, zvedly jsme pokleslé tváře a vyplnily rty. Jelikož trpím na milie v horním rtu, měla jsem z modelace rtu obavy, nicméně výsledek práce paní doktorky je úžasný. Práce je velice precizně provedená. Bála jsem se nepřirozenosti, ale jsem překvapená znatelným avšak stále jemným výsledkem.
Z předchozích zkušení na jiných klinách bych zde nejvíce vypíchla cit pro individualismus, profesionální a lidský přístup, po zákroková péče. Při návštěvě ordinace se cítím příjemně, klidně a bezpečně. Všem, kteří ještě hledají nebo váhají mohu jenom doporučit.• jiné místo • Jiný •
Martina Tesařová
U paní doktorky Konvičkové jsem podstoupila Lip lift, vyplň rtů a operaci horních víček.
Původně jsem přišla s prosbou zvětšení rtů vyplní, jelikož jsem měla horní ret téměř neviditelný. Paní doktorka však navrhla komplexní řešení včetně Lip liftu a výsledek je naprosto dokonalý. Rty vypadají úplně přirozeně a jsou krásně tvarované. Ani ve snu by mě nenapadlo, že je možné u mě takového výsledku dosáhnout.
Po této zkušenosti jsem věděla, že i horní víčka si nechám operovat od této skvělé lékařky a bylo to opět to nejlepší řešení.
Mám k paní doktorce Konvičkové naprostou důvěru a už nyní jsem k ní objednaná na modelaci prsou.
Zkrátka paní doktorka je profesionál a perfekcionista a k tomu navíc s lidským a milým přístupem.• Formé clinic ( plastická a estetická chirurgie ) • zvětšení rtů •
Vendula Skořepová
Na pani doktorku jsem dostala doporučení od jejího kolegy. Chtěla jsem malinko zvýraznit rty, hlavně horní ret, který jsem téměř neměla, ale zároveň jsem se bála, abych neskončila s nafouknutými rty. Komunikace s paní doktorkou byla velmi rychlá, nabídla my nejbližší možné termíny na aplikaci. Vše my bylo vysvětleno, sestřička i paní doktorka jsou moc milé. U aplikace uklidní, i když se bojíte…nechala jsem vše na paní doktorce a s výsledkem jsem maximálně spokojená. Rty jsou výraznější, mají krásný tvar a i přes to vypadají úplně přirozeně.
Jsem 4 dny po aplikaci a všechny okolo udivuje jak precizně je práce provedená. Moc moc děkuji:))• jiné místo • Jiný •