Sadová 1042, Napajedla 76361
andryskova.sylva
Nejlepší PAN DOKTOR na světě!!!
Josef
Když otevřel před mnoha lety svou ordinaci v Napajedlích, vnesl do města příkladný přístup k pacientům v podobě vyslechnutí člověka.
Obecně lze říci, že měl svědomitý přístup, problémy pacientů nepodceňoval.
U život ohrožujících případů vynikající diagnostik - zkušenosti ze záchranné služby jsou znát.
Také míval pochopení pro ruzné životní situace a komplikace v souvislosti se zdravotním stavem svých pacientů.
Zpočátku býval lehce náladový. Toto se postupem doby zhoršilo a zhoršuje. Dnes je bohužel velmi náladový.
Bývá nervozní, roztržitý, nesoustředěný.
Když nemá náladu na lidi, má spoustu řečí okolo (mimo řešení vašeho problému), které vás jako člověka - ošetřovaného platícího zákazníka - nezajímají.
Na otázky v souvislosti s medicínou odpovídá i tak obvykle uspokojivě. Je potřeba to z něj "tahat" a nenechat se odbýt.
Hodnocení jsem dal neutrální.
Tesař lékař - palec NAHORU. Za nevyrovnaný profesionální přístup z pohledu chování palec DOLŮ.
Zdravotní sestra je náladova.
Pokud bych ji z firmy nevyhodil, poslal bych ji na školení (na její náklady) - jak se chovat k zákazníkům.
Sestra má i dny, kdy je bez problémů.
afrodita3
Chodim k panu doktorovi nekolik let,vzdy jsem byla spokojena,ale posledni dobou je velmi nervozni,naladovy a casto resi problemy ktere se netykaji nemocneho,sestru bych vymenila je naladova a neprijemna
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
lekespepa
Zdravím,s panem doktorem Tesařem sem se potkal čirou náhodou v KNTB ve Zlíně, kdy mněl službu na pohotovosti,takový super přístup,k dané věci jsem ještě nezažíl,pomohl mi, porabil mi,vyvedl mně z omylu , no na dnešní dobu...děkuju Vám Pane doktore Josef
Š
Ševčík Jaroslav
Velký profesionaL,výborný člověk znamenitý lékař.jeho zdravotní sestra velmi milá,ochotná vždy vyjde člověku vztříc.Moc děkuji oběma a vzornou péči při mé těžké nemoco(embolie plic)
Kamila
Lékař je to velmi hodný a ochotný,největší zlo ordinace je jeho velmi "ochotná a příjemna"....sestra není to bohužel jen názor můj,ale většiny lidí....jinak by to bylo vše fajn
výborný lékař doporučuji i sestra velmi přijemná.
PŘEŠLA SEM OD DR.BERGRA K PANU TESAŘOVI NEJLEPŠÍ DOKTOR NA SVĚTĚ VYSLECHNE,POSLECHNE,VÝBORNĚ DIAGNOSTIKUJE A DÁ SPRÁVNÝ LÉK..PROSTĚ VÝBORNÝ LÉKAŘ
Já k němu chodím jednou asi za 2 roky, ale mě vyhovuje.
Lepšího praktického lékaře neznám.