Malátova 493, Nový Bydžov 50401
Jarka
nejsem u pana doktora dlouho, ale příjemně mě překvapil jak milým lidským přístupem, tak tím, že mi každý zdravotní problém či výsledky vyšetření vždy srozumitelně a přitom fundovaně vysvětlil - odborník na svém místě
N
niki015
Ja jsem s panem doktorem velice spokojena,vubec nechapu ty negativni ohlasy...jakekoli odbery i na pozadani nebyl problem vzdy kdy jsem potrebovala a nikdy nechtel priplatek.vzdy velmi mily a ochotny vse vysvetlit.Sestricka take velice vstricna,ochotna a usmevava. Na teho ordinaci nemuzu najit jedine minus. vsem vrele doporucuji. Katka
Lenka P.
Tento lékař nemá vůbec žádný vztah ke svým pacientům, proto jich také hodně přechází k jeho kolegovi MUDr. Machačkovi. Pacienty bere jen jako takové kusy, které je třeba co nejrychleji vyřídit, aby měl peníze. Je arogantní
a velmi rád to dává svým pacientům pocítit.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi se podivuji nad většinou názorů, které zde čtu. Jsem pacientkou pana doktora již řadu let a nikdy se mi nestalo, že by byl nepříjemný nebo neochotný, ba naopak a sestřička také moc milá. Kdykoliv potřebuji nějaké doporučení na vyšetření, s ničím není problém. Takže jednoznačně doporučuji!!!
Přál bych si,aby někdo hodnotil ty mrzouty kteří nejsou s nikým a s ničím spokojeni a z dlouhé chvíle jenom krytyzují.Lékaře i sestru mohu jenom doporučit.Zdraví Petr.
Andrea a nemám se za co stytět
Se spoluprací pana doktora Kádka jsem velice spokojená a jestli někdo někdy narazil na špatnou náldu,"a kdo ji nemá",není co žešet, každý den není sváteční, sestřička velmi milá a příjemná!!!
Jan
Hodnotím práci MUDr. Kádka z profesionálního hlediska a jsem přesvědčen, že zcela určitě patří mezi ty nejlepší praktické lékaře, které jsem poznal. Sestřička v jeho ordinaci je milá a přívětivá.
současný pacient
S přístupem pana doktora a jeho diagnostikou jsem velmi spokojen. Nikdy jsem se nesetkal s neochotou vůči mé osobě a to jsem 14 let jeho stálým pacientem. Taktéž sestřička je milá a ochotná.
ještě pacient
v první řadě by si měli uvědomit proč tam jsou,protože chování jak pana doktora a hlavně zd. sestry k pacientum je až neprofesionální.Minimální komunikace.na odborné vyšetření je času dost. Prostě pacienti jak se zdá viditelně obtěžují.Ale šuplík je otevřen stále,jestli na vás lékař šáhne nebo ne.A co o dodržování ordinační doby?Nemám slov.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pacientka
S prací pana doktora jsem velmi spokojená,je pečlivý a velmi vstřícný.