MUDr. Eva Zrníková

Zubař · Více

Chrastava 1 adresa

Praktický zubní lékař

Polní 175, Chrastava 46331

Paní doktorka je velice dobrá zubařka. Jsem u ní spokojena. Zároveň chválím celkový dojem ordinace a její sehranou spolupráci se sestřičkou.

• D

Zubaře obecně rád nemám, ale po návštěvě paní doktorky musím říct, že je první zubař, ke kterému budu chodit opravdu rád. Je příjemná jako osobnost a geniální jako doktor!

S Paní doktorkou jsem velice spokojený .Moc mi pomohla.

též jsem utekla ..nebudu ani říkat proč...

S prací paní doktorky Zrníkové jsem nad míru spokojená. Její přístup k lidem je velmi empatický a maximálně profesionální. Nikdy jsem se u ní nesetkala s něčím negativním, ať už se jedná o přístup či o samotné oštření. Kdyby takovýchto zubních lékařů bylo v republice více, myslím si, že bychom ho, byť preventivně, navštěvovali raději. Mohu jen doporučit!!!!!!!!!

• kvalitní zubařka, s lidským přístupem, bez nesmyslných příplatků za cokoli

• Vždy dobrá komunikace, vstřícná a práci odvedla skvělou.

Dobrý zubař se věnuje pacientovy asi tak, že komunikuje s ním a né,že se budeme p. doktorky muset na vše ptát a doprošovat, co bychom očekávali jinde automaticky!
    Dále pak někdy očekávám úsměv, na pacieta, to u zubaře tohoto schází.
    Ačkoliv ví co dělá, nemám zde návštěvy zrovna v oblibě a ani jí nedoporučuji.
    Na rovinu říkám co si myslím, a pokud najdu jinou zubařku, zubaře určitě nebudu váhat odejít!

• C

Jako člověka hodnotím paní doktorku dobře,jako zubaře už hůře. Díky častému stěhování jsem měla možnosti porovnávat zubaře. Jakýkoliv zákrok u ní trvá příliš dlouho. A není to rozhodně pečlivostí ošetření. Používá zastaralé metody ošetřování.

dosti dobrá doktorka -- lepší průměr, můžu doporučit