Česká 49, Beroun 26601
Milan Kármos
Chtěl jsem se zastřelit, ale paní doktorka mě přesvědčila, ať se radši otrávím výfukovými plyny. Bohužel mi vypadla hadice, tak to neklaplo.
• Ord. specialisty - psychiatrická amb. • Jiný •
J.S.
Doprovázela jsem sousedku která nemluví česky k paní doktorce, byla jsem i přítomna v ordinaci jako tlumočník. Paní doktorka je velmi milá, snaží se zjistit skutečný stav pacienta a dopomoci mu nejen medikací, ale i radou na úpravu životního režimu atd. Nasměrovala sousedku na vhodné aktivity a sociální rehabilitaci. Viděla jsem na sousedce, že se u paní doktorky cítí velmi příjemně, a má k ní důvěru.
• Ord. specialisty - psychiatrická amb. • Jiný •
jarosova55
Když jsem bydlela v okrese Beroun, chodila jsem k paní doktorce Záhorkové. Byla skvělá ! Laskavá, upřímně se zajímala o člověka. Paní doktorko, moc vám za všechno děkuji. Mám vás ráda.
• Ord. specialisty - psychiatrická amb. • •
Dokud nebyly poplatky, tak Vám sestra mezi dveřma dala recept a bylo hotovo, po zavedení poplatků vás paní doktorka vezme na pár minut do ordinace s dotazem, jak se máte a za dvě minuty vás vyprovodí k sestře, která se hlásí o poplatek za vyšetření. Najednou musím chodit každý měsíc, dřív stačilo jednou za dva měsíce. Není zdraví obchod??
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Moc hodna doktorka doporucuji
Věra
Paní doktorka je velmi milá a laskavá,upřímně se zajímá o pacientovy problémy.Má srdce na pravém místě.Můžete se jí bez obav svěřit se vším.Vřele ji doporučuji.
Marie
Pečlivá,milá,má zájem o problémy pacienta nejen jako lékař,ale i jako člověk.