Praktický lékař pro dospělé

Nemocniční 945, Vsetín 75501

• S

Měla by už odejít do důchodu, její arogantnost posuzuji jak je povrchní a naládová. Litují důchodce kteří jsou plně v její moci a nedovedou se bránit.

je to praktický lékař a tak i pracuje ... povídat si mají chodit pacienti ke kávě do kavárny a ne k lékaři, takže její pragmatický přístup mi vyhovuje

Děs a běs. Znám některé staré lidi, co se jí bojí, ale už jsou tak konzervativní, že u ní zůstávají.
    Její výroky ke starým lidem jako -já se s vámi nebudu malovat, pošlu vás do nemocnice. Nebo- já za vámi nebudu neustále docházet kvůli každé prkotině. Prostě se s nimi nemaluje a neuvědomuje si, že jednou bude taky tak hodně stará a možná na ni také dojde s nemocemi. Chtělo by to ke starým a nemocným lidem změnit přístup, vždyť jsou kolikrát hodně nemocní a už se neumí bránit.
    Mladší ročníky možná stráví její rázný přístup a umí se i ohradit nebo si i říci o jinou léčbu. A navíc si hodně věcí najdou na internetu. Ale ti staří jsou zvyklí doktory poslouchat a spoléhají se jenom na ně, i kdyby doktoři neměli pravdu.
    Myslím si, že by raději měla odejít na zasloužený odpočinek, když ji staří lidé lezou na nervy.

Nemám žádné větší výtky.

Laxní a někdy až arogantní přístup k "obyčejným" pacientům, diagnostice, dále neflexibilní a nemoderní myšlení. Dobrý doktor musí brát svou profesi jako důležité poslání nikoliv jako nadřazenost nad ostatními (nedoktory a méně vzdělanými lidmi).
    Jinak souhlas se všemi negativními hodnoceními a veliký údiv nad pozitivními.

Dobre!!!!!!!!

Nejvice mne potesil pristup k me mu tatinkovi a rychlost vyleceni. Ted k ni uz bude chodit cela rodina

Hezky a pritom profesionalni prijeti a vynikajici vysledky rychleho leceni. Dekuji pani doktorko

• A

Odborník

• Po tom, co jsem leta chodila k Hanysove, tak mi Zabojova prijde jako nejlepsi lekarka pod sluncem:-)