MUDr. Eva Tomaštíková

Adamov 1 adresa

Praktický zubní lékař

Smetanovo náměstí 327, Adamov 67904

• N

Jednoduše skvělá paní doktorka. Dnes jsme byli poprvé -ja,přítel a dcerka. Já panicky strach, v ordinaci u paní doktorky úplně pookrejete,vysvětlí, nabídne i injekci . Tu jsme tedy odmítli -i přes to ,že kazy nebyly hluboké počínala si velice opatrně ,pomalu a pečlivě. Doporučení a názory opravdu nezklamaly, kdyby šlo dát deset hvězdiček -dame. Byli jsme neskutečně moc spokojeni. Chování k dcerce naprosto úžasné . Malá dostala na papíře pochvalu a odcházeli jsme všichni s úsměvem . Doporučuji všemi deseti.

• jiné místo Jiný  •

• O

Paní doktorka je naprosto úžasná, nedám na ni dopustit. Nejen po stránce odborné, ale i lidské. V její ordinaci člověk pookřeje i psychicky. Chvála i pro sestřičku, je rovněž příjemná. Olga Plachá

• A

nejlepší zubní lékařka co znám, mám obrovskou fobii ze zubařu, a po dnešním výkonu jsem odcházela s usměvem, vše dopodrobna vysvětlí, co se bude dít, je velice opatrná a pečlivá.děkuji.Andrea Nesnídalová

• S

Naprosto kvalitní výkon. Mohu jen vřele doporučit.))

Jsem s prací paní doktorky vždy spokojen. Jinak se k těmto hodnocením, zvlášť nepříznivým, stavím velice rezervovaně. Jako laikové můžeme hodnotit snad přístup, ale v žádném případě objektivně výkon. Někdy nám hodně uleví naprosto banální zákrok, v jiném případě je potřeba spousta postupné mravenčí práce a trpělivosti v boji s našimi dlouholetými prohřešky....

• doporučuji

• Kvalitní a dobrá zubní lékařka, doporučuji všem.

• Super nejlepsi !

• naprostá spokojenost už několik let.

• Užasná zubní lekařka.