Politických vězňů 523, Příbram 26101
Jan Vahalík
Skvělá, milá a velice empatická doktorka. Celá naše rodina je s ní spokojena. Rovněž sestřička je velmi příjemná, ordinace je dobře vybavena.
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • •
Tereza
Když jsem ji řekla jake mám problemy,tak mě vyšetřila a řekla ,že jsem herečka..chova se atogantně a je neprofesionalni,necitliva a bylo to pro mě ponižujici..zašla jsem si tedy za jinym lekařem a ten my zjistil bakterie v močovem měchyři..Takže mohu říci,že k teto ,,lekařce'' už nikdy vice.Nikdy za ty leta co jsem tam mě nikam neposlala a vše lečila antibiotiky..
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Bolest bricha •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
E.Fremundova
Tato paní doktorka je velice neschopná. Má babička tam šla v pndělí jako za odbornicí pani doktorka Šeborová jí naměřila tlak 90 na 40 a neposlala ji na žádné vyšetření a řekla babičce, že má jíst a pít, což jsme ji říkali od čtvrtka. Takže díky tomu, že paní doktorka Šeborová neposlala bou babičku do nemocnice tak ve středu zemřela na rosahlý infarkt. Takže radím Vám, aby jste k pani doktorce Šeborové nechodili.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Duchoňová
Velmi milá a ochotná lékařka, kéž by takových bylo více!!
MK
Příjemná, ochotná, vždy mi pomohla, nemohu si stěžovat.
Příjemná, milá, dobře si s ní popovídáte, napíše Vám léky o které si řeknete, ale pokud Vám opravdu něco je, tak jděte raději ke specialistovi.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní