Nádražní 1296, Turnov
Nazory
E
E.V
Paní doktorky jsou fajn a šikovné problém je jen se sestrou. Když přijedete v 11:00 a není vám dobře ač je otevřeno do 12:00 Tak jsem byl vyhozen z čekárny s tím že mám přijít až další den. Setře by trocha empatie neškodila.
Josef.Vavřich
mně vždy dobře a kladně pomohla ja si nemužu vůbec stěžovat a jsem rad že man takovou doktorku
C
Cirkovská
Velmi dobrá, komunikativní a příjemná lékařka. Dovede se vcítit do problémů pacienta. Vždy, když potřebuji pomůže. Myslím, že negativní názory jež jsem si přečetla, nejsou v přístupu lékařky, ale v
problémové komunikaci pacienta..................
v době dovolené jsem hledal pomoc s bolavými zády,bez problému jsem dostal injekci,léky i poučení.
dnes jsem hledal svého lékaře na poliklinice,kde bylo již v 11hod zamčeno,tak jsem se v poledne dostal k paní doktorce,vzala mě bezbřečí,vyšetřila,napsala recept,musím tuto ordinaci pochválit,velmi jsem spokojen,doporučuji.
Já mám jen dobré zkušenosti,vždykdyž bylo potřeba,tak jsme se dohodli a zařídili potřebné.Hodnocení ostatních,kterým se okamžitě nevyhoví je strašně jednoduché napsat a plivat anonymně na druhé.Proč to neřeknou nespokojení sami a ne anonymně.
nevím jak kdo hodnotí,asi jak se komu lékař zavděčí,já mám dobré zkušenosti,zařídí i objedná potřebné.
Nemám námitek k jednání i léčení,vždy je ochotná poradit a připravit dle potřeby recept.
Jarka
Mám je dobré zkušenosti,vyslechne,zařídí potřebné.
Příjemné jednání a na léčbu si rozhodně stěžovat nemůžu. Sestřčka je vždycky milá a ochotná(alespoň vždycky, když jsem tam byla).