Palackého náměstí 22, Rosice 66501
B
bývalý pacient
Po vícečetném čekání v čekárně na ošetření dlouhém průměrně 45 min i déle, kdy přes dveře bylo slyšet, jak paní doktorka německy vykládá se svými známými a vrtačku člověk neslyšel, jsem se rozhodla vyhledat jiného zubaře. Za celých xx let pravidelných kontrol, které probíhaly i 2x do roka mi paní doktorka ani jednou neudělala rentgen, který má na patře a nová zubařka mi díky této zobrazovací metodě odhalila 9 kazů, které nebyly vidět okem, protože se nacházely pod bílými plombami. I přes opakované upomínání na bolestivost pod těmito plombami mi vždy oznámila, že je vše v pořádku, že se jedná jenom o zvýšenou citlivost zubu, aniž by kontrolní rentgen proběhl.. Náprava vzniklých škod mě u nového zubaře stála přes 10.000,- Kč!!! (a to nemluvím a bolestech a vzniklých komplikacích)
Resumé: vřele nedoporučuji!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní zubařka sice ráda povídá, ale o zuby svých pacientů se nestará. Plombuje nedoléčené zuby, nevidí kazy. Problémy banalizuje. Je velmi špatná zubařka. Díky ní jse přišel o dva zuby. Nedoporučuji!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
dlouhé čekací doby, objedvávání více pacientů na stejný čas, a hlavně ne dobrá lékařka - po přechodu k jiné lékařce jsem měla asi 10 kazů - vůbec je neošetřovala. teď mám super zubařku - nesrovnatelná péče.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Skvělá paní zubařka, perfektní přístup k pacientům, snaží se vše dělat bezbolestně, ikdyž to ne vždy jde. Sice se u ní třeba déle čeká, ale já si nemůžu stěžovat. Kdykoliv jsem potřebovala, tak mě vždy ošetřila a nikdy nebyla nepříjemná. Od té doby co chodím sem, nemám ze zubařů strach (a to jsem již vyzkoušela několik stomatologů).
lenka
...super
Vynikající zubařka, čekací doba sice delší ale péče na velice dobré urovni.
Pařízková Eva-pacient
Vynikající lidský přístup k pacientům,profesionální peče na vysoké odborné urovni....mohu za sebe mluvit jen v superlativech
N
ne
Je pravda že čekací doba je neunosná,ale zubařka je vynikající