MUDr. Daniela Zajícová

Jilemnice 1 adresa

Praktický zubní lékař

Pošepného 263, Jilemnice 51401

• H

Pani doktorka je opravdu skvela,profesionalni s uzasnym pristupem k lidem.Temer cela moje rodina k ni jiz roky chodime a vzdy jsme maximalne spokojeni.Moc ji dekujeme

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• B

Tato zubařka vždy vysvětlí co bude provádět, což je výborný přístup, ve své práci je milá, profesionální, ochotná. V čekárně je to na dýl, ale rozhodně se vyplatí si počkat, nová sestra je ochotná a milá. Co dodat, paní zubařka dělá práci tak jak by to mělo vypadat.

• Praktický zubní lékař  •

• V

Opravdu asi nejlepší zubařka co jsem kdy poznal a to jsem prošel hodně stomatologů.

Výborná zubařka. Pár zubařů jsem zažil, ale žádný nebyl jako ona. Ochotná, milá, precizní.

Hodnocení změněno moderátorem na dobrý.

• Laskavá a odbornice na slovo vzatá.Je nejlepší

• precizní, ochotná, profesionál

• MUDR. Zajícová je vynikající lékař i psycholog. Je velice rychlá, vše vysvětlí tak, že nemáte ani čas vnímat bolest. Má vynikající prevenci.

Mudr. Zajicova, je nejlepsi zubni lekar. Profesionalni pristup, presne popsany zakrok a hlavne vzdy usmev na tvari, radost chodit k zubari. Dojizdim k ni z Liberce a uz nechci jineho zubaru. O tom jak je skvela, svedci skutecnost, ze neni mozne se k ni jiz dostat, pouze v pripade ze ji nektery pacient odejde a to se bohuzel nestava.

• *

Výborná zubařka,citlivý,profesionální přístup.Témeř bezbolestné zákroky a hlavně od doby kdy jsem přešla k ní,mám všechny zuby v pořádku,velmi doporučuji

• T

Zažili jste někdy, že by vrtání zubů nebolelo? Tak u MUDr. Zajícové se tento sen stává skutečností. Pečlivá, důsledná, příjemná. Mám ji za nejlepší!