Praktický lékař pro dospělé

Tázlerova 747, Turnov 51101

Pani doktorka je velmi arogantni. Chodi do ordinace pozde a je neprijemna. Opravdu nedoporucuji.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Prijemna, mila a super lekarka, vrele doporucuji. Nic nenechava nahode, je opatrna a pecliva, vzdy vyslechne a poradi.

• D

Velmi pečlivá a příjemná lékařka.Dle mé zkušenosti nenechává nic náhodě,vždy pečlivě vyšetří, nechá udělat potřebné odběry a při komplikovanějších potížích vždy odkáže na odborného lékaře.Což si myslím,že je u obvodního lékaře velmi důležité!!!

• R

Velmi pečlivá a milá lékařka i sestra, vždy jsem byl spokojený. Jsem rád, že chodím tam, vím že to není všude.

• Super.

• Zatím jsem lepší doktorku za svůj 50-tiletý život nepotkala. Hodná, milá, ochotná.

• Lepší lékařku by jste těžko hledali.. !!!

• Paní doktorka je dobrá při běžném onemocnění typu chřipka. Pokud u ní jste ale měsíc, dva, nedej bože i víc, pak už jí je pacient na obtíž. U mě se už pomalu křižuje, když mě vidí a to nejsem žádný hypochondr. Za svůj 35letý život jsem poprvé dlouhodobě nemocný. zájem jen zpočátku, potom snaha přehrát mě na někoho jiného a už se nejlépe ukázat jen pro další papír s prodlouženou neschopností. zkazil jsem si mínění. a to jsem ji pokládal za opravdu nejlepší doktorku v Turnově.

• V

Lidský přístup, milá a ochotná lékařka. Z mého pohledu nej..., prostě nemám stres - když už mi něco je - že budu odmítnuta či snad, že moje přítomnost bude na obtíž. Názor o tom, že je to jak za totality nechápu - zřejmě kdosi zahořklý či notorický stěžovatel. Nebo že by snad nutně potřeboval neschopnku? :-)

Neznám lepšího. Lidsý přístup k pacientům. Lékař na svém místě.