Doubravská 25, Teplice 41501
L.
Paní doktorky aby se každá selčna, paní, nebo starší dáma bála. Moc dobrou pověst tedy nemá, a nad mými problémy několikrát mávla rukou, nedokázala poradit, kolikrát se vysmívala. A ta převlíkárna je tedy opravdu příšerná, soukromý absolutně žádné. Vyšetření mě od ní vždy bolelo. Ještě, že už neordinuje.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
chodím k Paní doktorce od roku 98 a jsem spokojena nikdy nic nezanedbala a tři riziková těhotenství jsem díky péči paní doktorky zvladla já i mé děti bez zdravotních koplikací za to ji moc děkuji Bartošová
Před 20 lety provedla velmi úspěšnou operaci v době mého těhotenství a díky MUDr. Dagmar Pajdlové máme dnes dceru, která nám je zatím jenom k radosti! Děkujeme. Ježkovi z Přítkova
K této paní doktorce jsem chodila cca 5let, za celou tuto dobu mi neudělala cytologické vyšetření a její představa preventivní roční prohlídky byla taky poněkud divná. To jak mám vypadat prohlídka jsem zjistila až u dr. Hubáčka, který mě i každý rok upozorňuje na cytologii. O přístupu snad ani mluvit nebudu, hrůza. A to, že když jsem byla objednaná na 14:30 a přišla jsem na řadu až v 16:00 to je taky tragédie. A ta přísedící sestřička a ta opravdu "soukromá" převlíkárna je už jen třešnička na dortu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Já chodím paní doktorce už taky strašně dlouho, je pravda že zanedbala mou péči a skončila jsem daleko u jiného doktora kteremu ted dekuju za to co mam doma ) chodim k ni pouze pro prasky a na kontroly si jezdim jinam....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejsem s paní doktorkou vůbec spokojená. Jako nic strašného se mi u ní nestalo, ale je dost nepříjemná..a nelíbí se mi ten způsob té malé šatničky, že tě pak vidí ten kdo jde po Tobě vslečenou..Jednou jsem byla u jiného gynekologa na vyšetření a to bylo uplne o necem jiném, tam jsem se cítila příjemně, byl milý, citlivý, a né jako ona...chci si změnit gynekologa a asi to i udělám, až najdu nějakeho opravdu dobrého..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
U paní doktorky jsem spokojená vždycky mi poradila dobře i doporučila správnou léčbu.
Na paní doktorku si nemůžu ani v nejmenším stěžovat. Chodím k ní asi 15 let, poté, co jsem na své první gyn. prohlídce u jednoho dosud praktikujícího teplického gynekologa zažila neuvěřitelně arogantní a necitlivý přístup. Rozhodla jsem se, že k mužskýmu už nikdy a hledala jsem gynekoložku. Narazila jsem na dr. Pajdlovou a u ní už zůstala a dokonce u ní absolvovala i těhotenské poradny s mými 4 těhotenstvími a nikdy jsem se nesetkala s tím, že by byla nepříjemná, nebo něco zanedbala. Je pravdou, že se moc nesměje, ale stačí s ní najít společnou řeč a je v naprosté pohodě. I co se vyšetřování týká, tak je ohleduplná, pokud potřebuji něco vysvětlit, tak mi to vysvětlí. Při problému, který nespadá do její kompetence mi dobře poradila. Nedá se srovnávat dr. David a dr. Pajdlová. To je hra na úplně jiném hřišti, ale z mého pohledu rozhodně není taková stvůra, jak vyplývá z některých udělených komentářů. Já si na ní nemůžu stěžovat.
Velmi zkušená lékařka.Na rozdíl od dnešních mladších a třeba i příjemných gynekologu si prošla dlouhou praxí na nemocničním oddělení.Mnozí z nich by se mohli od Dr.Pajdlové učit.
jankary
Já chodím k paní doktorce asi pět let,jsem v celku spokojená,po přečtení několika hodnocení....začínám mít obavu,zda mám mozek v pořádku....• • •
Upravit nebo spravovat profil- Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Teplicích
- Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Teplicích
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Teplicích