Husova 18, Plzeň
Praktický lékařNa tento adrese online kalendář není aktivní
Zobrazit ostatní praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Iva J.
k paní doktorce chodím už spoustu let , nemužu si ani trochu stěžovat ,vždy ochotná a pomuže , vděčím jí za to že mě za včasu udělala potřebné odběry a včas nemoc odhalila a poslala k odborníkovi . to platí i o sestřičce , já bych určitě neměnila
Jana Němečková
Velmi milá, ochotná a pečlivá paní doktorka. To samé lze říci i o sestřičce. Velice si paní doktorky vážíme a děkujeme jí i sestřičce za péči, kterou nám věnují. Mému manželovi zachránila život včasným odhalením vážné nemoci. Nelze najít slova, kterými bychom jí mohli dostatečně poděkovat.
~
Velice příjemná ochotná, rozumí své profesi, nedává bezmyšlenkovitě antibiotika na vše co se dá léčit i slabšími přípravky. Vzbuzuje důvěru nejen pí. Dr., ale i sestřička. Jsem vysloveně spokojená a rozhodně u pí. dr. Minářové zůstanu.
~
Vynikající, dělá čest své profesi. Odborník, kultivovaný projev, empatik. I sestřička. Prostě radost navštívit takového lékaře. F.V.
~
Myslím, že se jedná o velmi zodpovědnou lékařku, která kromě své odbornosti, má velmi pěkné chování k pacientům. Nelze opomenout, že si vybírá k sobě spolupracovnici, která má rovněž pěkný přístup k pacientům.
Sklvělá lékařka, která nikdy nic nezanedbá, nelituje času na detailní anamnézu, zajímá se jak o stav fyzický, tak i psychický. Chodíme k paní doktorce s přítelem a moc si jí vážíme. Michaela Paťková
Měla jsem možnost poznat pár praktických lékařů a myslím si,že paní doktorka Minářová je skutečně nejlepší.Z hlediska odborné péče i jako člověk.
Chtěla bych zde vyjádřit svůj názor na paní doktorku.Je to odborník na svém místě s maximálním přístupem k pacientovi,takhle nějak si představuji svého rodinného lékaře,K paní doktorce chodím asi 20 let a nikdy bych jí nevyměnila,Strašně mě pomohla a to nejen jako odborný lékař ale i jako člověk s doboru radou.Vždycky odtud odcházím s dobrým pocitem,Škoda,že takových lékařů není víc.ještě jednou Vám paní doktorko moc děkuji Jitka V.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.