MUDr. Dagmar Březinová

Zubař Více

Kadaň 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Polní 698, Kadaň 43201

Jak zde již bylo napsáno, skvělá paní doktorka od které vždy odcházíte s pocitem spokojenosti. "Máte krásné zoubky.. Správně čistíte.." Ovšem když už jsem ani já necítila, že je to tak fantastické a že mě ta stolička opravdu bolí, navštívila jsem jiného Pana zubaře a věřte... skutečně jsem si připadala jako bych právě vylezla z pralesa.
    Abych to shrnula - dříve skutečně vynikající lékařka. Dneska jak zhodnotit? Možná věk? Možná syndrom vyhoření? Jednoduše nikdy více...

• H

Dříve vynikající lékařka,která usnula na vavřínech

Nevím, jak to dělá, ale umí velmi bolestivé zásahy udělat tak, že skoro nebolí, zkrátka má zlaté ruce. Mimo to má velmi citlivý a trpělivý přístup. Z mého pohledu nejlepší zubařka.

Opravdu za 15 let si nemohu stěžovat a myslím si, že paní doktorka vždy nejdříve hledá řešení než trhání.

S paní doktorkou jsem spokojena. Jediné za co bych jí dala velké mínus je, že buď nemá gumové rukavice vůbec, nebo jsem ji několikrát viděla psát na PC s rukavicí kterou mi následně strčila do úst.

• Paní doktorka je skvělá - dokud nemáte potřebu navštívit i jiného specialistu (např. paradontologie, ortodoncie etc). Zde vám vytřou zrak zjištěním, v jakém stavu chrup/dásně máte a že se to mělo dávno řešit. Výsledkem je utracení nemalých finančních prostředků, zbytečné nepříjemnosti a zbytečná bolest. Paní doktorka byla dříve skvělá, ovšem usnula na vavřínech a dneska je velmi podprůměrná lékařka, která je líná spoustu zákroků řešit, raději situaci nekomentuje a pak příjde s tím, že se zuby musí vytrhnout. Nedoporučuji. Možná má "hezký" přístup, to vám však zuby nezachrání.

• Profesionální přístup k pacientům,příjemné,domácí prostředí.

• Velmi děkuji p. MUDr. Březinové za trpělivý a lidský přístup při stomato-chirurgickém zákroku mé 6-leté dcery

• Fakt profík :)

• Pečlivá,starostlivá,u ní nemám žádný strach.