Polní 698, Kadaň 43201
lucinka.popp
Jak zde již bylo napsáno, skvělá paní doktorka od které vždy odcházíte s pocitem spokojenosti. "Máte krásné zoubky.. Správně čistíte.." Ovšem když už jsem ani já necítila, že je to tak fantastické a že mě ta stolička opravdu bolí, navštívila jsem jiného Pana zubaře a věřte... skutečně jsem si připadala jako bych právě vylezla z pralesa.
Abych to shrnula - dříve skutečně vynikající lékařka. Dneska jak zhodnotit? Možná věk? Možná syndrom vyhoření? Jednoduše nikdy více...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
host
Dříve vynikající lékařka,která usnula na vavřínech
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
M. Hajdanka
Nevím, jak to dělá, ale umí velmi bolestivé zásahy udělat tak, že skoro nebolí, zkrátka má zlaté ruce. Mimo to má velmi citlivý a trpělivý přístup. Z mého pohledu nejlepší zubařka.
Kráťa
Opravdu za 15 let si nemohu stěžovat a myslím si, že paní doktorka vždy nejdříve hledá řešení než trhání.
Jitka
S paní doktorkou jsem spokojena. Jediné za co bych jí dala velké mínus je, že buď nemá gumové rukavice vůbec, nebo jsem ji několikrát viděla psát na PC s rukavicí kterou mi následně strčila do úst.
Paní doktorka je skvělá - dokud nemáte potřebu navštívit i jiného specialistu (např. paradontologie, ortodoncie etc). Zde vám vytřou zrak zjištěním, v jakém stavu chrup/dásně máte a že se to mělo dávno řešit. Výsledkem je utracení nemalých finančních prostředků, zbytečné nepříjemnosti a zbytečná bolest. Paní doktorka byla dříve skvělá, ovšem usnula na vavřínech a dneska je velmi podprůměrná lékařka, která je líná spoustu zákroků řešit, raději situaci nekomentuje a pak příjde s tím, že se zuby musí vytrhnout. Nedoporučuji. Možná má "hezký" přístup, to vám však zuby nezachrání.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Profesionální přístup k pacientům,příjemné,domácí prostředí.
Velmi děkuji p. MUDr. Březinové za trpělivý a lidský přístup při stomato-chirurgickém zákroku mé 6-leté dcery
Fakt profík :)
Pečlivá,starostlivá,u ní nemám žádný strach.