MUDr. Bořek Slezáček

Jindřichův Hradec 1 adresa

ZOS CZ s.r.o. - zubní ordinace

nám. Míru 163, Jindřichův Hradec 37701

• B

Vrtal mi zdravé zuby a na gingivitu mi doporučil výměnu měkkého kartáčku za tvrdý, což mělo za následek vznik paradontózy.

• Nejlepší soukromý lékař v okolí Jindřichohradecka. Bohužel pro ostatní k tomu svědčí i fakt, že už další pacienty nepřijímá. Neměnila bych. Spravil ve své ordinaci mnoho chyb, které na mě spáchal zubař Pokorný.

• Pwerfektní profesionální přístup. Jsem vždy moc spokojen. Pan dokoto už ordinuje jen jeden den v týdnu, ale je vidět, že se jedná o rodinný podnik v dobrém slova smyslu. Všichni jsou vstřícní a při objednání na čas člověk nečeká v čekárně hodny navíc - což se často bohužel stává.

Jsem vždy spokojen a doporučuji.

• MUDr. Bořek Slezáček byl při ošetření chrupu velmi necitlivý a poprvé jsem si při tomto preventivním vyšetření připadal jak "u kováře". Kromě toho vše se u tohoto doktora přepočítává na čas. Po 20 minutách jste z ordinace tohoto doktora venku a nevíte vlastně nic konkrétního proč máte zubní problém. Po odchodu z ordinace mne po preventivní prohlídce bolel celý chrup a to připomínám, že to byla jen preventivní prohlídka bez jakéhokoliv zásahu.

• B

Děkuji Mudr. Slezáčkovi a celému kolektivu za laskavý přístup při ošetření mého syna.Bartůšková-Jihlava