E. Beneše 36, České Budějovice 37001
P.P.
Mam k panu doktorovi velkou duveru a nikdy bych ho nevymenil, pomohl mi napr. vyresit specificky problem - kdyz doktori zde v C.B. nemeli dostatek odbornych znalosti aby urcili diagnozu a nasadili lecbu, tak mi pomohl vyhledat specialistu v Praze na bulovce... rozhodne nic nepodcenuje a dela maximum aby pomohl pacientovi - jeden z nejlepsich doktoru.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
JB
Velmi pečlivý, zodpoví všechny dotazy bez povyšování. Za svůj život sem zažil několik praktických lékařů ale pan Beneda jednoznačně vede ve všech ohledech.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Janička Hodná
Je to obvodní lékař celé naší rodiny a naprosto skvělý. Maximálně zodpovědný. Nedám na něj dopustit. Pokud toto jako hodnocení administrátoru nestačí, tak ještě přidám, že na rozdíl od lékařů např. na CB chirurgii a traumatologii se o stav pacienta opravdu zajímá. Je prostě v nejlepší.
pepa.hes
Vynikající lékař a úžasná sestra, profesionálové s lidskou tváří
Petr
Vynikající lékař a sestra rovněž.
AFérová L.
Velice profesionální přístup, ochotný milý lékař, nikdy nic nezanedbal, člověk k němu opravdu může mít naprostou důvěru. Tohoto lékaře bych za jiného nikdy neměnila, stále si prohlubuje znalosti a má velký přehled. Sestra je otřesná, neumí si práci zorganizovat, někomu řekne že si má počkat minutu a pak čeká hodinu, vlídná jen pokud již z ordinace odcházíte a máte vysolit peníze- tento názor nemám na základě pouhé jedné zkušenosti.
Antonín
Vynikající lékař a sestra rovněž.
Pavla Předotová
Jsem s panem doktorem velmi spokojena a přidávám se k ostatním komentářům. Mluví klidně a velmi lidsky, je příjemný a i sestřička je skvělá profesionálka.
Laskavý, řeší lidsky všechny problémy, je to nejlepší lékař, který mě ošetřoval
Nejlepší
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích