Ord. praktického lékaře pro dospělé

Školní 1, Lovosice 41002

• Vždy mi výjde vstříc. Doporučuji.

• Dobrý den.
    Nevím,jak si někteří lidé mohou na pana doktora štěžovat.
    Nejsem u něho x let ovšem od té doby co mně léčí,můj život
    začal mít opět smysl.Byl jsem před tím řadu let u jisté paní doktorky,
    ta jen uměla nadávat a vybírat peníze. Mám více těžkých nemocí a
    s léčením pana doktora jsem víc než spokojen.
    velmi milý přístup k pacientovi,taktéž milá sestřička.

• Pan doktor Preč je dobrý lékař, jenom má špatnou sestru-manžleku,která mu do všeho zasahuje.Musím ho obdivovat,že vůbec dokáže pracovat s tak razantní ženou!!Doufám,že si to uvědomuje a časem bude jak jsem ho znala,když začínal provozovat ordinaci! První pacientka.

• No ja teda nevim,ale nekoho soudit pani neni asi ve vasi kompetenci a jestli mohu rict ja osobne sem s panem doktorem velice spokojena a sestricka je velice ochotna a prijemna!!!!!!!!s pozdravem Ivana Vykoukalova

• S panem doktorem jsem nikdy neměla žádný problém a myslím,že jako odborník je skvělý!

• Pani sestra je na me mila

• *

Pan dr.Preč?Tak to je pěkný blázen a obyčejný feták...Na vlastní oči jsem se přesvědčila na pohotovosti,že když píchl nějakou injekci proti bolesti mě,vzápjetí si jí píchl sám se slovy:Že chce vědět jak to pusobí.Ani jedna z udajných sestřiček nemají zdr.vzdělání.Ale u Preče to je jedno,tam nemá kloudné vzdělání nikdo....

• ok