MUDr. Aleš Štěpánek

Praktický zubní lékař, stomatochirurg

Na Potoce 78, Třebíč 67401

EUROSTOM, s.r.o.

Úzká 488/8, Brno-střed, Brno 60200

Připravte se na nepříjemnou a arogantní sestru na příjmu. Po několika hodinovém čekání jsem návštěvu tohoto lékaře vzdal a to jsem byl objednaný.

• Praktický zubní lékař, stomatochirurg Jiný  •

• Z

Vynikající doktor MUDr.Štěpánek. Za poslední 3 roky jsem byla v rukou 4 různých doktorů. Zubaře, implantologa, ortodoncisty, chirurga. Prožila jsem si mnohé a jako každá jiná práce krom profesionality je to i o přístupu k lidem a o lidskosti. Lidský, vstřícný, profesionální, komunikativní, pozitivní aj přednosti, které bych tu mohla vyjmenovat ...... krom obrovského profesionála i fajn člověk. Jestli máte strach z jakéhokoliv zákroku, tak s tímto pánem se nemáte čeho bát. Z CELÉHO SRDCE DOPORUČUJI !!!!

• EUROSTOM, s.r.o. estetická stomatologie  •

• Z trhání 8mičky jsem měla příšerný strach ! Po přečtení všech názorů na pana zubaře Aleše Špačka jsem pana doktora kontaktovala a objednal mě hned na další den ! Panu doktorovi moc děkuji za ochotu a vstřícnost ! Pan doktor je milí a vše vysvětlil a hlavně to vůbec nebolelo O:) Pane doktore smekám před Vámi jste super a ještě jednou moc DĚKUJI !!!! :)

• Praktický zubní lékař, stomatochirurg Trhání 8mičky  •

• Pan doktor Štěpánek je vynikající lékař, který mi dělal implantáty. Podstoupila jsem několik bezbolestných chirurgických operací, kontrol a rentgenů. Při práci mu asistují další kolegové a sestřičky a tak to rychle „odsýpá“. A že se musí někdy čekat i když je člověk objednaný? To je úplně normální. Také mu velmi často vozí pacienty ze silničních havárií k chirurgickému zákroku, a ty mají přednost! Já jsem např. byla objednaná na kontrolu a na rentgenovém snímku se našel nový problém a tak jsme ho hned vyřešili. Kvůli tomu ostatní museli prostě pár minut počkat. Já jsem ale odešla se zdravým zubem. Pana doktora může všem jenom doporučit.

• A

Dnes mi pan doktor Štěpánek trahl 8. Všechno proběhlo rychle a žádná bolest ani při umrtvování - nic. Je profesionál, ohleduplný. Stejně tak sestřičky jsou fajn, je tam sice hodně lidí, ale jde to rychle a nečeká se nijak dlouho. Pana doktora mi doporučila kamarádka a jsem ráda, že jsem ji poslechla, jsem spokojená se vším ! Určitě doporučuji.

• T

Absolutní spokojenost, pan doktor sice moc nemluví, ale práci odvedl profesionální. Vstřícný přístup celého personálu mě velmi překvapil. Extrakce dvou horních osmiček vůbec nebolela, na žádost jsem dostala i léky proti bolesti. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat.

velmi vstřícný - platí o celém personálu, jeho rychlá a bezbolestná práce mi vyhovuje. Dle mých zkušeností pokud se jedná o malý zákrok, tak provede rovnou, pokud komplikovanější, tak domluví termín. Dvakrát podstoupena extrakce osmiček.

U pana doktora to jede jak na běžícím pásu. Moc nemluví, ale práci odvedl profesionální. Zákrok: extrakce osmičky

Přístup k pacientovi výborný, rychlý a bezbolestný zákrok - extrakce osmiček! Mohu jen a jen doporučit! :) Tolik jsem se zákroku obávala, ale pan zubař je velice šikovný a člověk na pravém místě! Moc děkuji! :)

• H

Tak dokonalé zuby jsem ještě nikdy ve svém životě neměla .Až nyní, kdy mi MuDr.Štěpánek udělal zubní inplantáty.
    Musím poděkovat za dokonalou práci i přístup k pacielntovi.