Hroznětínská 350, Ostrov 363 01
Alice Tomancová
Velice spokojená, doporučuji! Oční víčka krásně a precizně upravené!!! Byla jsem koncem března na zákroku!!
• Poliklinika Ostrov • Jiný •
T
Táňa Rozsypalová
Velmi milý tým paní doktorky a sestřičky. Naprostá spokojenost. Velmi dobré ceny. Myslim, že obě dvě chodí do práce s chutí pomáhat lidem.
• Poliklinika Ostrov • Jiný •
Edita G.
Za paní doktorkou jezdím až z Klášterce n/O, protože je odborník, kterého si velmi vážím. Ochotně vše srozumitelně vysvětlí a poradí. Zabývá se také estetickou stránkou, což široko-daleko řeší jen hrstka lékařů.
Lidé, kteří si na ní dokáží ztěžovat si prostě neváží lékaře, který je na svém místě.
Paní doktorku mohu vřele všem doporučit.• • •
Martina
Byla jsem u paní doktorky na úpravu horních víček a mohu jen doporučit úžasna moc příjemna porad se Mé ptala jestli se cítím při zákroku dobře a vse mi do detailu vysvětlovala co mi bude dělat opravdu jsem se cítila u paní doktorky moc dobře jemna citliva a moc sikovna Děkuji jen doporučuji Slechtova
Jaroslav Antos
Paní MUDr Pluhařová mi svoji odborností a lidským přístupem zachránila zrak /prasklá sítnice/ i s další pooperační léčbou jsem velmi spokojen.
jan.mic
Při dnešním telefonickém dotazu na prohlídku očí / dne 1.9.2014 / při zhoršování vidění mi byl nabídnut nejbližší termín leden 2015. V té době bych už nemusel vidět vůbec. Díky paní doktorko
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
...
Mimořádně arogantní lékařka, musel jsem se doprošovat v bolestech o ošetření. Řekla mi, že mám zdravé oči a poslala mě domů, přesto jsem na ošetření trval, nakonec mě tedy s nelibostí vzala a s údivem zjistila, že mám silný alergický zánět. Když jsem dobral kapičky, které mi předepsala, šel jsem si pro další. Opět jsem se musel doprošovat, nakonec mi je napsala a v ordinaci mi začala něco vyprávět, jen jsem seděl a poslouchal, neřekl ani slovo. Z ničeho nic mi vynadala, že tu nemá jen mě, ačkoliv jsem neřekl ani slovo a celou dobu mluvila ona. S něčím podobným jsem se ještě nesetkal, neskutečné. Nejsem člověk, který by si stěžoval, za mnoho let právní praxe jsem se setkal s mnohým, ale s tímto přístupem tedy ne. Pokud Vám něco je, jděte jinam, léčba pacientů v jejím zájmu rozhodně není.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nechápu jak někdo může napsat, že je arogantní a povýšená, protože to není vůbec pravda a i sestřička byla velice milá. \tohle dokáže napsat pouze anonym.
Přístup paní doktorky je milý, příjemný a odborný, vše vysvětlí a je velice pečlivá. Všem ji vřele doporučuji, je na ní spolehnutí a jsem ráda, že takovou paní doktorku mám :)
Její přístup dokáže doopravdy ocenit pouze ten, který trpí akutní bolestí. Dnes jsem si to prožila a můžu říct, že mě nenechala čekat a přednostně mě vzala.• • •
Nepříjemná lékařka.Sestra je totéž.Připadal jsem si,že paní doktorku obtěžuji.
Arogantní a povýšená .... je velice mírné hodnocení.
Už u ní nejsem registrován a u nového lékaře jsem velmi spokojen.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nechápu jak si někdo mohl na Paní Doktorku stěžovat.Po mé "čerstvé" zkušenosti musím říct, že je opravdu velice milá a příjemná.
Upravit nebo spravovat profil- Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostrově
- Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ostrově
- Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostrově