Mrštíkova 16, Hustopeče 69301
Čm
Naprostá spokojenost. Návštěva zubní ordinace nepatří do mých top 5 oblíbených míst, ale když vám tu návštěvu zpříjemní milá a krásná sestřička a paní doktorka odvede skvělou práci, tak je radost sem chodit! :)
• Privátní zubní ordinace • •
morava261
No muj názor je jen a jen ten nejlepši a dodávám že posledni zub ni náhrada vrchni i spodni mně vydržela 15 roku a slouži dodnes Sice jsem invalida mám amputovanou nohu ale i po zdku jsem tam šel rád škoda že tam neni vytah ale to zato p. doktorka nemuže Je užasná obětavá a odvádi super prácu. Brychta Jindřich
• Privátní zubní ordinace • Nová spodni a vrchni zubni protezky •
Jana F.
Zubařka výborná,ale zdravotní sestra je velice neochotná a přímo z ní je vidět jak nerada tuto práci dělá,negativní přístup z ní přímo vyzařuje.Nechápu proč tato osoba šla studovat zdravotní školu,kde má mít empativní přístup k lidem.Když na to nemá ať to nedělá-k zubaři nikdo nechodí rád a vidět toto ho ještě odradí...
• Privátní zubní ordinace • zuby •
nejlepší stomatolog, bezbolestné, výborná práce
Je prostě nejlepší!
Paní Mudr. Hegarová je ten nejlepší zubní lékař jakeho jsem za svuj život poznala.
Laskavá, příjemná, a užasný odborník.• • •
Výborná péče, precizní, stoprocentní. Paní doktorka se snaží zachránit, co se dá. Je vždy velmi milá, hodná, vše vysvětlí. Na sestřičku si také nemohu stěžovat.
E
EJ
S paní doktorkou jsem spokojená, ale sestra je velmi nepříjemná, ba někdy až arogantní.
JeeM
Souhlasím s hodnocením - zlaté ručičky
No prostě šikulka,běžte,skuste a budete vědět.