MUDr. Alena Cimbálníková

Kunovice 1 adresa

Praktický zubní lékař

V Humnech 1422, Kunovice 68604

• X

Byla jsem u ní jen jednou,a to když bolel zub.Za to že mě vzala okamžitě a pomohla tak velký dík.Ale asi opravdu nemá moc klientelu,jelikož mě donutila že k ní budu chodit.Jelikož jsem se přestěhovala tak jsem neměla nikoho vyhlédnutého.A když se mě ptala jestli mě má založit kartu tak jsem jí řekla že nevím,a hned na mě spustila a kde jako budu chodit a takové kecy,takže mě psychycky donutila.Kývla jsem jí ať mám od ní klid.Hned jak jsem z tama odcházela,tak jsem věděla že je to naposled,a taky bylo!Našla jsem si někoho jiného a skvělého.

• Paní doktorka již léta pečuje o chrup celé naší rodiny.Všichni jsme s její prací spokojeni .Je pečlivá a hlavně v dnešní době proti jiným stomatologům je ošetření u ní velmi levné. Za všechno moc děkujeme.

• Jsem velmi spokojená s péčí,extrakce bez naprosté bolesti

doporučuji,je rychlá a příjemná, neměnil bych.

• S

Od roku 1976 ji navštěvuji a jsem naprosto spokojen. Plomby drží a co udělala v ústech tak to sedí

• N

Nedoporučuju,radši jse ji vyměnila za jinou