MUDr. Zdeňka Kuhn-Gaberová

Pediatr Více

Hostinné 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Boženy Němcové 402, Hostinné 54371

• Š

Já osobně si tedy u paní doktorky nemůžu vůbec na nic stěžovat, veškerá komunikace jak s paní doktorkou, tak se sestřičkou je velmi vyhovující. Kdykoliv se obrátím telefonicky na paní doktorku, vždy ochotně a srozumitelně se vším poradí. Komunikace a přístup si nemohu vynachválit. Pokud mohu doporučit, tak bych určitě bez váhání doporučila tady paní doktorku.

• Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

• super doktorka vždy pomohla

• já jsem s paní doktorkou moc spokojená.Chodila jsem tam i já a ted tam chodím i s mojí dcerou.Ráda poradí i mimo ordinační hodiny i sestřička(ta je taky výborná a hodná)rozumí tomu co říká a ještě se zasmějem.

Paní doktorka,je moc milá.Má skvělý přístup k dětem.Ráda poradí i mimo ordinační hodiny.Já osobně jsem lepší dětskou lékařku nepoznala.Jsem s mí MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ!!!!!

• C

Výborná paní doktorka, rozumí své práci, je milá, lidská, ochotná kdykoli pomoci, umí vyslechnout problémy svých pacientů. Opravdu doporučuji, jsem s ní i s její prací velmi spokojená.

• V

Velice dobrá a ochotná lékařka.Vždy vstřícná a nápomocná(v jakoukoliv hodinu)
    Ve své profesi je výborná.Mají se sestřičkou vynikající přístup k malým pacientům i jejich rodičům.

• Vadí mi, že když příjdu s novorozencem do poradny, pohybují se zde i pacienti nemocní. Nemají oddělené ordinační hodiny, což jistě není dobře. Uvažuji o změně lékaře!

• B

Příjemná, lidská, starostlivá, pracuje nd rámec svých povinností. Je prostě fajn.

Velmi dobrá lékařka-profesionálka. Byl jsem jejím pacientem do 18let,teď k ní chodíme s mou dcerou a stále jen dobré zkušenosti.

• Opravdu dobra lekarka..
    Vstricka..ochotna..hodna..kdyz jsem byla mala mela jsem ji opravdu rada..