Svatohavelská 105, Rychnov nad Kněžnou 51601
JUDr.Dvořák Stanislav
Pan doktor je odborník na svém místě s lidským přístupem k pacientovi. Je vstřícný, starostlivý, při léčbě pacienta nic nepodceňuje. Uplatňuje zpětnou vazbu na pacienta, pokud ho posílá ke specialistovi. Vážím si pana doktora i sestry pro jejich náročnou práci.
• jiné místo • Jiný •
Doktor super, ochotný, veselý, není ledabylý. Milá hodná blonďatá sestřička. :-)
tomaslicek
Jednoznačně chlapík na svém místě. Rozebere, vysvětlí a poradí. Jeden z mála který se snaží léčit a né krátkodobě opravovat to, co je zrovna v nepořádku. Sestřička též skvělá.
Š
Šárka
S tímto panem doktorem jsem velmi spokojená, nedělá z komára velblouda a naopak nikdy nic nepodcení. Vždy řekne pacientovi vše rovnou a toho si já vážím. Neměnila bych.
I
Iveta Š.
je to pozorný lékař a neurazí se ani pacientovým názorem. Sama už jsem se o tom přesvědčila. Jiný vám klidně řekně, že nejste lékař, tak co se diagnositkujete. On ne.
Dyntarová
Bohužel já se nemohu přidat k většině kladných.Moje mamka k panu doktorovi chodila ,měla jisté potíže a pan doktor í léčil antibitiky přes měsíc,ale obtíže neustupovali,neudělal žádná jiná vyšetření,až když si mamka řekla,že by ráda, aby ji odeslal na rentgen a tam se bohužel ukázal nádor,který už byl v rozpadu,zemřela na zákeřnou rakovinu plic,kdyby byl pan doktor důslednější,mohlo se přijít na nádor dříve,nemusel už být v rozpadu a mamka by měla mnohem větší naději ,že by se nádor ještě zapouzdřený vyoperoval.U této druhu rakoviny je známo že postupuje velmi rychle.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Náš pan doktor a sestřička jsou sehraná dvojka. Není co dodat..
Pan doktor je na svém místě - velký odborník. Zachránil mi život. Sestřička je velmi milá a šikovná.
Ochotný, spolehlivý.
Absolutně bez problému, milý, vstřícný, pohodový. Doporučuji.