č.d. 40, Mikulášovice
Petr
Myslím, že pan doktor Corn si tu kritiku nezaslouží. Nechodím k němu sice často, ale pomohl mi vždy, když mě něco trápilo. On i sestřička jsou příjemní a můžeme být rádi, že je v Mikulášovicích máme a že nemusíme chodit k veterináři.
marcela
O kvalitách pana doktora se dá říct mnoho. Mou matku poslal s infarktovým tlakem domu a je po těžké mrtvici :-(
A otce poslal k operaci s výsledky krve takovými, že ho na operaci nevzali. Opravdu super .• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
velmi dobrý lékař
velmi dobrý lékař
Výborný, lidský a při tom odborně na výši přístup k pacientům. Vysvětlí dotazy pacienta pokud jsou z oblasti jeho odbornosti. Nemám problém s odesláním k odbornému lékaři.
poznamka o penicilinu je bohuzel pravdiva a odbornikem se tento doktor nazvat neda :-D bohuzel i taci jsou a ze nejaky soused se to tu snazi zakryt je marne a ubohe :(
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
informace o tom, že náš pan doktor zná jenom penicilin může napsat jen úplnej debil,kterej asi nepochodil s nějakou ulejvárnou a teď se mstí.Myslím,že víc než 30letech v Mikulášovicích toho dokázal dost
super
Velmi dobrý člověk i lékař.
doporucuji!
Matej.49
pan doktor je moc hodný a ochotny mameho radi cela naše rodina