Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Snažíme se poskytovat kvalitní a odbornou péči v souladu s poznatky moderní medicíny. Pracovat v příjemném prostředí s ohledem na individuální potřeby klientů. Současným trendem moderní stomatologie je především přihlédnutí k vysokým estetickým nárokům klientů. Součástí našeho pracoviště je také stomatologická laboratoř.
Zákroky
- Stomatochirurgické zákroky
- Bezbolestná léčba zubního kazu a jeho komplikací.
- Výplně: FOTOKMPOZITNÍ nebo AMALGAMOVÉ
- Endodontické ošetřní: výplně kořenových kanálků
- Bělení zubů
- Fixní protetika
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích
M.R.
Já jsem spokojená, chodím k panu doktorovi již několik let a předtím jsem vystřídala zubařů až až. Dnes poprvé i s 1.5 letou princeznou a byl velice milý. Za me super! Mily, sympaticky a dokonce je s nim i sranda. Palec hore!
Jediné co bych navíc uvítala je RTG v ordinaci (Pokud tam už není )
M.L.
Velmi se mě nelibí lidský přístup pane zubaře k dětem. Není vůbec empatický, nedokáže si dítě zpracovat. Je na něj hrubý. Po pracovní stránce je výborný. Ale chybí mu vcítění do dítěte, které přichází k zubaři s obavou a strachem.