Soukromá klinika LOGO s.r.o.
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
O nás
Soukromá klinika LOGO s.r.o. byla založena již v roce 1990 jako specializované zdravotnické zařízení na diagnostiku a terapii vad řeči, hlasu a sluchu. Postupně se rozvíjela tak, že v současné době je zde poskytována komplexní péče v odbornostech - foniatrie, ORL, logopedie, psychologie, psychiatrie, neurologie, interní lékařství, fyzioterapie, dětský stacionář (day hospital) a lůžkové oddělení.
Soukromá klinika LOGO s.r.o. klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb, vysokou odbornou připravenost, sledování nejnovějších poznatků v oblasti poruch komunikace. Klinika je nositelem certifikátu ISO 9001:2008 v oblasti "Diagnostika a léčba poruch komunikace. Výzkum a vývoj v oblasti klinické logopedie." zaručující kvalitu poskytovaných služeb. Klinika spolupracuje se zahraničními partnery v Německu, Anglii, Dánsku, Švédsku, Itálii a USA.
Sídlo Soukromé kliniky LOGO s.r.o. na Vsetínské ulici v Brně umožňuje přístup i handicapovaným pacientům svým bezbariérovým řešením. Dokonalost a moderní přístupy k diagnostice vad řeči a sluchu ukázaly, že logopedickou péči je možno provádět s vyspělou zdravotnickou technikou a moderními trendy.
Klinika disponuje několika logopedickými ordinacemi. Vzhledem k vysoké specializaci jsou na klinice zřízeny odborné poradny (např. pro poruchy plynulosti řeči (koktavost, breptavost),DMO, dysartrie, rozštěpové vady, opožděný vývoj řeči, autismus, alternativní a augmentativní komunikace, vývojová dysfázie a poruchy polykání). Specializovaní pracovníci nabízíjí i aplikace specializovaných postupů - myofunkční terapie, masáže dle Castillo Morales, Bobath koncept. Poskytujeme i soudně znalecké posudky v klinické logopedii a pořádají se kurzy komunikace pro manažery a výuku rétoriky.
Kompletní informace jsou na našem webu www.moje-klinika.cz nebo na e-mailu logo@logoped.cz
Nemoci
- koktavost
- sociální fóbie
Typ zařízení
- klinika
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích
Jitka Krčmářová
Paní prim. K.Moráňová je naprosto skvělá, nejen že umí pomoci od bolesti, ale její přístup k pacientům je super. moc děkuji, zase mi dnes pomohla...opravdu děkuji
Vlaďka
Jsem pacientkou paní doktorky několik let a moc mi pomohla. Před pár lety jsem nechtěla v pátek nastoupit do nemocnice, že tam se mnou stejně nic dělat, ale dala mi takovou "sodu", že jsem fofrem do špitálu mazala a pí doktorka mi tím zachránila život! Moc jsem se jí potom omlouvala! Je to skvělá ženská, po všech stránkách!!!
Lucie
U pana doktora se cítím vždy příjemně. Léčbu se snaží přizpusobovat mým potřebám. Je to opravdový profesionál. Za mě super.
odakova
Naprostá spokojenost. Prvotní objednací termíny? Pokud je to opravdu akutní, lze domluvit i termín dřívější. Pozitivním výsledkem pro mě je, že mi paní primářka pomohla od bolesti zad a od léků. Děkuji
Martin Dědek
Nejlepší klinika v ČR! Už 3. pobyt v ní pomohl mne i mému synovi. Jsou tam odborníci na svém místě. K pacientovi přistupují individuálně a jeho problémy řeší komplexně v rámci svých možností (neurologie, RHB, interna, ORL, fyzioterapie, logopedie, psychologie a psychiatrie). Takto kdyby fungovalo naše zdravotnictví všude, tak budu platit klidně vyšší zdr.pojištění, protože vím, že za něj obdržím vynikající služby jako na klinice LOGO ;-)