Nám. Hrdinů 7, Krnov 79401
Odborník!
Nejlepší lékař , jakého jsem kdy poznala.Jak svou odborností, tak svým lidským přístupem k člověku jako takovému.Chodím k němu již asi 15 let a vždy ráda, bez jakéhokoliv ostychu.Jsou naprosto skvělý tým se sestřičkou, s kterou pracuji již mnoho let společně.Nezbývá jen než napsat , moc děkuji za Vaši péči.
Na doktora Zoubka mám jenom dobré vzpomínky.Milý přístup k pacientům a opravdový odborník, který vždy poradí a najde nejlepší řešení.
Pan docent mě ošetřoval několikrát. Velice jsem byl spokojen. Byl jsem v jeho ambulanci i na kolonoskopii. Provedl ji téměř zcela bezbolestně, šetrně. Je úžasný. Ze všech lékařů, které jsem v životě potkal, mě nejvíce oslovil právě on. Velice děkuji za skvěle provedené vyšetření a terapii.Mohu jen doporučit.
Ve velkém kontrastu k osobě pana docenta je ovšem zdravotní sestra ( skutečně sestra ?), která klienty uvádí do ordinace, popř. asistuje lékaři. Velmi neochotná, nepříjemná, arogantní, až drzá. Odsekává klientům , obecně je velmi neprofesionální a musím říci, že mě její chování zarazilo a překvapilo.Pro práci s nemocnými lidmi se zcela nehodí a rozhodně ke spokojenosti klientů ambulance, resp. tomu, jak lidé práci zdravotnického zařízení hodnotí, neprospívá.
Proto při posuzování ambulance hodnotím pouze lékaře.• • •
Toto je přesně pan lékař tak jak má být. Odborník na svém místě, lidský přístup v ordinaci a také v běžném osobním životě. Není co dodat. Mohu jen vřele doporučit.
Skvělý doktor,který se opravdu snaží pomáhat lidem.
```• • •
Lékař na pravém místě.Jednička!
Je machr