MUDr. Vlasta Bobková

Zubař Více

Dolní Bousov 1 adresa

Stomatologická ordinace

Zahradní 617, Dolní Bousov 29404

Nejlepší zubařka na světě! Příjemná, pečlivá, vše vysvětlí a hlavně vtipná (což se na zubařském křesle hodí)

• V

Paní doktorka je milá ,příjemná a díky ní jsem stratila strach z návštěvy zubní ambulance.Odborně jí hodnotím vysoko.Díky paní doktorce mám ještě své zuby v puse .Prostě ona a její sestřička jsou nejlepší.

• A

Pro mě je to nejlepší zubařka na světě, jediná, které jsem se nikdy nebála. Pečlivá, ochotná, lidská, z laického hlediska bych ji ohodnotila i odborně na vysoké úrovni. Stále se vzdělává a přichází s novinkami :-)

• V

Paní doktorka Bobková je nejen odbornicí na svém místě, ale také milá a příjemná s nepřekonatelným smyslem pro humor. Je to první zubař ke kterému chodím ráda a pravidelně. Je prostě nejlepší

Paní zubařka Bobková je nejlepší na světě. Poradí se vším, je pěčlivá, nic od ní nebolí a když vám dělá zákrok, tak vám vysvětluje, co právě dělá, tak se nemusíte ničemu divit. Je zkrátka nej!!!