MUDr. Vladimíra Jurčová

Rožnov pod Radhoštěm 1 adresa

Praktický zubní lékař

Vigantice 203, Rožnov pod Radhoštěm

• I

Vždy mám obavy u návštěvy lékaře, ale u paní doktorky Jurčové je to výjimečný zážitek. Každou návštěvu přivítají s úsměvem a i se sestřičkou odvádějí už roky vynikající práci. Každý může takového zubaře jen závidět a já jen doufám, že tady paní doktorka bude věčně! Moc děkuji za dlouholetou péči.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

Dnes jsem byla ošetřena paní doktorkou na pohotovosti ve Vsetíně.Nejlepší zubařka na světě!!! Zbavila mne po 2 letech běhání po ordinacích velkého trápení . Vynikající lékařka, citlivá, empatická, šíleně hodná a hlavně bezbolestná. Zbavila mne po všech zkušenostech hrůzy ze zubaře

• jiné místo Jiný  •

• T

Kdyby bůh byl žena ...je to ona...nejlepší zubařka na světě.Úúúúúúž se nebojím zubaře a natož zubařky :-)))))))))

• Fantastický přístup k pacientům, fantastická práce, prostě nejlepší stomatolog ve městě.

• Zlaté ruce a úžasný přístup jak paní Jurčové, tak i sestřičky. Ti, které paní zubařka už nemohla přibrat jen závidí jejím pacientům. Nejlepší zubařka široko daleko :)

• Nejlepší zubní lékařka na Valašsku a v širokém okolí.

• velký profesionál

• Dobrý den, po 30 letech se díky lidskému přístupu paní doktorky a sestřičky nebojím zubaře!!! Moc jim oběma děkuji!!!!!

• S

Nejlepší zubní lekařka,profesionálni a lidský přístup ke všem,děkujeme.

Nejlepší zubařka jakou jsem kdy poznala!