28. října 177, Sedlčany 26401
B
BX
Demotivovaný lékař, ignorant, nic ho nezajímá, neprofesionální přístup, na pacienta se sotva podívá. Diagnóza není. Sirup na kašel a paracetamol tu asi řeší vše. Smutný stav zdravotnictví.
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Roman Král
Panu doktorovi nemám co vytknout.Empatický,ochotný,snaží se pomoci.Zá sebe mohu říci že jsem velice spokojen.
Svatoš František 1966
Pan MUDr.Vladimír Zámostný je z mého hlediska,velmi zkušený lékař.Nikdy jsem Já ani celá moje rodina neměli s ním žádný problém.Naopak se vždy snaží pomoci,nejen jako lékař,ale i jako člověk.To že má ordinační hodiny a je plná čekárna svědčí o tom,že k němu pacienti rádi chodí.To že má,ale různou délku na přestávky si Já osobně myslím že je to v pořádku.Je to lékař,který přestávky potřebuje.Protože se musí připravit na další nápor pacientů.Není to jednoduché povolání a je tu velká zodpovědnost.Proto by jste lidi měli,brát tohoto lékaře,také i jako člověka.Já tomuto lékaři držím palce aby byl takový jaký je, nenechal se nikým kompromitovat.Buďme všichni rádi,že ho máme.
mam dojem ,ze se pan doktor vzdy snazi aby mel clovek dobrou peci. Posila na ruzne specielni vysetreni a to se neda rict o vsech
Pan doktor možná zná hodně z medicíny, ale to nestačí, aby byl dobrý lékař.
Přezírávé chování, nekomunikuje, ignoruje plnou čekárnu, prostě nedostupná
péče. Jako prevenci stačí vyšetřit moč,glukosu a možná cholesterol? Snad se nebojí, že najde nějakou nemoc, kterou by musel léčit! Změna praktika vidím jako
jediné řešení.
M. Tůma
Nemohu posoudit pana doktora z hlediska kvality léčení protože jsem u něj byl dvakrát s angýnou ( což je banální věc ). Nicméně se musím podepsat pod to, že na ordinační hodiny chodí pozdě. Prohlíží vás bez zájmu za stolem. Velmi dlouhé čekací lhůty. V prvním případě jsem čekal přes dvě hodiny než dorazil do ordinace a v druhém měl v kanceláři osobní návštěvu ( cca 1 hodinu ), po tom co návštěva odešla se vzdálil na oběd ( i přes plnou čekárnu pacientů ) což mě vedlo k tomu, že jsem od něj přešel k jinému doktoru.
Lomozová
Po přečtení předchozích příspěvků musím reagovat.Moje zkušenosti s panem doktorem jsou velmi kladné. Je vynikající odborník.
Jeho "pozdní" příchody mohou mít úplně jiný důvod, než nedochvilnost.
A to že si udělá přestávku na kávu a na oběd,na to má ze zákona
nárok podle § 88 Zákoníku práce jako každý z nás.
Pudilová
Jako odborník je Mudr. Zámostný vynikající! Svými odbornými znalostmi, chutí pomoci a empatií k pacientovi vysoce převyšuje ostatní zdejší "odborníky".
Pokud se lidé chtějí léčit u lékařů typu pana Hrušínského ve známém českém filmu, tak prosím! Takových je v našem městě přece až dost. Každý by si měl sám v sobě ujasnit, zda mu jde o to být od lékaře během půl hodiny pryč nebo zda chce odcházet s pocitem, že pro něj lékař udělal maximum.
Bohužel moje hodnocení přece jen trochu kazí již dříve zmiňovaný pozdní začátek ordinování a někdy skutečně až příliš dlouhé přestávky na kávu. Ttento nedostatek lze ovšem jednoduše upravit novými ordinačními hodinami.
Proto je moje hodnoceni jeden stupínek za NEJLEPŠÍM!
Dříve dobrý doktor. Dnes si připravte nervy. Chodí pozdě, prvního pacienta bere klidně i víc jak půl hodiny po začátku ordinačních hodin. V ordinaci komunikujete více méně se sestřičkou, jelikož pan doktor si vyřizuje jiné věci, doplňuje chorobopisy jiných. Opravdu se připravte, že návštěva pana doktora vám zabere téměř celý den.