Gorkého 2223, Pardubice
K.
Paní doktorku doporučuji. Vždy se snaží poradit a pomoci. Je milá , skvělý přístup k dětem :)
• MUDr. Veronika Vrubelová • Jiný •
Martin Diák
Paní doktorka tlačí do nepovinného očkování. Po odmítnutí znatelné ochlazení přístupu. Musíte vyplnit absurdní formulář, že odmítáte nepovinné očkování. Snaha vyjít vstříc s termínem návštěvy minimální, přeobjednání ročního dítěte z již domluveného termínu na očkování na 6:30 ráno s komentářem sestry - "jednou to snad vydržíte, ne?" K rodičům se paní doktorka občas chová arogantně, drze. Korunu všemu nasadila neochota potvrdit doklad o absolvování povinného očkování pro přijetí do školky. I s očkovacím průkazem v ruce nám bylo sděleno, že to je složité, že to nejde hned, že paní doktorka musí projít celou kartu. Úkon, který mohl zabrat 30 sekund času, nakonec trval 2 dny a stál neadekvátní finanční obnos. Celkový subjektivní dojem - pro paní doktorku jsou důležitější peníze, než děti.
• MUDr. Veronika Vrubelová • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
No name
Jedna tragédie!!! Horší lékařku jsem za celý život nepoznala. Chování k miminku velmi tvrdé, drzá na rodiče. Vyhrožuje úřady, když zmíníte, že sháníte jinou lékařku. Bohužel až když jsme byli přijati k ni do péče, jsme se doslechli od bývalých pacientů,jak od ní brali nohy na ramena. Bylo by mě líto i skotu, kdyby se o něj starala :(
H. V.
Paní doktorka milá, do doby než ve všech bodech nesouhlasíte s její léčbou nebo nedejbože odlozite očkování dítěte, jelikož jste názoru, že je na to ještě velice malé a pár měsíců mu životně neublíží. Od té doby vše co udělám, reknu, zeptám se je velice povyseneckym tonem komentovano.
Kratochvílovi
Velmi milá a ochotná paní doktorka i sestřička . Paní doktorku navštěvujeme už cca 13 let a nikdy nebyl žádný problém.
• jiné místo • Jiný •
Matka pacienta
Paní doktorku se synem návštěvuji 17.let. Paní doktorka jemi vždy milá, usměvavá a vždy vše trpělivě vysvětlí a doporučí vhodnou léčbu. Jsem ráda, když mi paní doktorka doporučí léky, které ráda koupím a ne hned antibiotika. Vřele doporučuji !!
• MUDr. Veronika Vrubelová • •
vendy.sokolova
Paní doktorka je milá, ochotná, vstřícná a empatická. Není u ní problém konzultace po telefonu. Na pacientech jí záleží, mně osobně volala výsledky krve sama, když viděla, že je vysoké crp. Jezdíme za ní s dcerou z Chrudimi a bohužel se v prosinci s paní doktorkou budeme muset rozloučit. Dceři bude 19 let. Paní doktorce patří naše velké díky a moc, moc doporučujeme.
• MUDr. Veronika Vrubelová • •
Michal Hrabák
Páni doktorka nevzbuzuje moc důvěry díky jejímu chování. Když je plná čekárnya, raději jedná s dodavateli léčiv, aby měla lepší zisk. Navíc v čekárna je malá a nastenky plné letáků o druhých léčivech, místo například poučení, jak se chovat hygienicky.. Doktorka vám neporadí, jak co užívat, co dělat když.... zda máte 1. Dítě, tak se nedočkáte rady a preventivnich tipů. Pouze při další návštěvě (nikdy nepoda účinný a správný lék, aby se následně neordinovalo neco dalšího), tak vás seřve jako puberťáka, ze jste neudělali to, co vám ani neporadila. Uz ksme to řešili kolektivně a naše nazory se shodují. Podle paní doktorky je vše jasné, ale neuvědomuje si, že by ty informace mohla předat. Léčba u paní doktorky bývá navic drahá a zdlouhavá..no hlavně že jí obchodníci farm.společností finančně ohodnotí. I v nemocnici mají lepší přístup a jsou dukladnější, dle meho by dětská doktorka měla být lepší. Tohle je hrůza, nedoporučuji.
Lucie Skvorova
Nedoporučuji..paní doktorka je ze začátku příjemná, ale problém nastává,když náhodou něco nevíte nebo uděláte špatně.. na dvě doby vás sprdne jak školáka, nemluvě o tom jak umí kroutit očima aby vám dala najevo co si o vás myslí..velice neprofesionální přístup..zklamání na plné čáře..např. volám, že máme horečky, tak ano přijďte..dorazíme druhý den ráno a dostaneme vynadáno, že jsme horečku nesrazili než jsme tam šli, ale po telefonu nás o tom nikdo nepoučil a nebojte, to vše vám paní doktorka dá dostatečně najevo vyvrácenýma očima..
Redswift
Paní doktorka je zprvu sympatická. To se ale změní, pokud se dopustíte nějaké chyby. Například příjdete se svojí nemocnou dcerou v 9:31. Člověk by to neřešil, ale když vám milá paní doktorka asertivně sdělí (opravdu rozzuřeným hlasem), že jste měla přijít v čas vyhrazený pro nemocné (7:30 - 9:30) a že budete muset nejprve pustit předem objednané, tak vás to asi trochu naštve. Jo a paní doktorka je taky hrozně drahá (viz. jeden z předchozích komentářů).
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
- Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích