Kovohutě, Mníšek pod Brdy 25210
N
narcisa.nezbedova
Vždy milá, vstřícná, ochotná a vždy pomůže. Celá ordinace působí příjemně a pohodově.
romisa12
jojo pani doktorka je celkem znama tim ze kolikrat vysetruje od stolu to znamena ze prijdete mezi dvere popisete obtize a ona rekne no jo mate virozu to ted radi a uz vypisuje recept.....ale jinak v zasade spatna neni-dle nazoru mych znamych ej to asi pul napul u nekoho prehnane pecliva u jienho zas mavne rukou ze je to banalita
člověk tam příde, paní doktorka na něj kouká div ne jako co tam dělá ... kontrola mizerná, pokud vás opravdu něco konkrétního nebolí, nic dalšího nezkontroluje. já mám třeba vysoký tlak, všude kolem doktoři šílí at si zajdu k obvodačce, ale ta mi řekla že k mému věku je to normální, takže opravdu skvělé skvělé ... ovšem zde není v čem vybírám, mudr. říhová je ještě horší ...
a co se týče sestřičky, tak ta je skvělá a příjemná!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Správná ženská, dobrá doktorka, chodíme k ní celá rodina.
milá,vstřícná,vždy pomůže,i když se to netýká její specializace.Nehledí na čas a vždy odcházím s pocitem, že se mi plně věnovala. Můj tata k ní chodí také již 10 let a velmi mu pomohla.Sestra také velmi milá a ochotná.
O
Olina
Velmi vstřícná a ochotná lékařka, pomáhá i nad rámec běžných povinností.