Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Po přečtení kritiky jsem byla velmi zvědavá na pisatele,protože pana doktora znám jako velmi dobrého odborníka.Ale už se nedivím,co jsem se dozvěděla o pisateli.Je to MUDr.ČORNEJ MICHAL Z JIHOMORAVSKÉHO KRAJE a každý může porovnat s "tou ostudou medicíny"
velmi spokojená pacientka
Ani doktor ani sestra nikoho nenutí,aby byl u nich zaregistrován.Proto má každý právo se nechat léčit od koho chce a ke komu má důvěru.Já ji mám a jsem ráda,že můžu se u nich léčit.Nedám na řeči,ale mám své poznatky a ty jsou nejlepší.Proto za ně velký dík.
Lenka
Nechápu jak můžete napsat,že víte o čem je řeč,když nejste ani nespokojený ani závistivý pacient a máte svého Doktora.Je tedy zřejmé,-že jedna paní povídala-a když vám to leží tak na srdci proč píšete jako anonym.Já jsem naopak velmi spokojena.Proto zůstávám i bez úplatku.
jana
Jeden příklad za všechny: vejdete do ordinace...pan doktor vás přivítá s úsměvem dobře naloženého budhy..tak co vám schází....pane doktore,jen bych se chtěl zeptat.....úsměv o něco pohasl.....na očkování proti tetanu....úsměv mizí...a následuje....vakcína není,chcete ode mě ještě něco?....ne,jen kdy vakcína bude....zamračený vražedný pohled.....vakcína není,ptejte se...ještě něco ode mě chcete??....vycházíte nas..n z ordninace.....Jakmile zkrátka nejste nemocní a hlavně jakmile nechcete neschopenku,pan doktor zcela změní přístup a div vás nevyhodí....a ještě jedna věc....95% práce zastane sestřička....zlatá žena,kdyby ji tam neměl,mohl by to zavřít....
Spokojená pacientka
To Mida: Pan doktor odjede na lékařský seminář a místo toho, aby ordinaci zavřel, což by samozřejmě mohl, tak tam nechá zdravotní sestru, která může s pacienty vyřídit třeba nějaké maličkosti. Což já beru jako pozitvní(a myslím si, že i většina jeho pacientů), proto když koukám na Vaše hodnocení "nejhorší" a jeho odůvodnění, nechápavě kroutím hlavou. Jestli Vám to vadí, můžete jít přece k jinému lékaři, jsme totiž svobodná země a každý si svého a lékaře může vybrat sám. Já si vybrala a jsem naprosto spokojená.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.