Komenského 533, Kostelec nad Orlicí 51741
je proste nejlepsi.....opravdu
jsem naprosto spokojen po 17 let.
PAN DOKTOR (skutečně si ta velká písmena zaslouží) je špičkový doktor, nebýt jeho,tak kdoví,jak by na tom byl nyní zdravotně náš syn. Jemu i sestřičce dáváme celá naše rodina obrovskou jedničku za celkovou péči.
Musím se též přidat ve chvále jak na pana doktora tak na skvělou sestřičku paní Hiršovou, milejší duši jsem nezažila. Oba dva mám moc ráda a dcera to v ordinaci miluje asi právě také pro to jak se oba dva chovají, neboť jí tam hooodně často trápili (samozřejmě pro její dobro) a přesto chodíme k dr. s úsměvem a také s ním odcházíme.Jak už tu někdo psal, pan dr. neléčí hned anb, ale zkouší šetrnější léčbu která bývá často velice úspěšná. Takže já mohu naprosto bez vyčítek doporučit :-)
Můj manžel k panu doktorovi také chodil a nyní ho navštěvuji se svým synem. Jsme velice spokojení - perfektní přístup jak od pana doktora, tak od sestřičky. Vřele doporučuji.
kykynka
Jedním slovem - špička.
markéta vašková
S panem doktorem jsem velmi spokojena. Vždy byl vstřícný a ochotný. Chci též vyzvednout jeho sestřičku-milá, hodná.
C
Charvátová
Chodila jsem k němu já, teď docházím se svým synem a nemám jedinou výtku. Vždy když potřebuji poradí a vysvětlí - i po telefonu - a k dětem jsou oba se sestřičkou moc milí. Vřele doporučuji.
SEDMIKRÁSKA
Pana doktora mám ráda, hlavně proto, že na každý kašel hned neordinuje antibiotika,ale umí léčit i bez nich a když jsem ještě já byla opravdu velmi nemocná, navštívil nás doma, čímž mě připravil o velká úskalí a taky proto, že má skvělou sestřičku, tu nejskvělejší, díky které děti nejen, že nemají strach, ale k doktorovi se těší. Mají velmi lidský přístup a lehce odhálí psychologický problém. Vřele doporučuji a pozdravuji sestřičku.
Strasmeierová
pan doktor je velice hodný,se vším poradí,kdykoli se na něj mohu obrátit,když mám děti nemocné.Je to dobrý lékař,kterého mohu všem doporučit.Děkuji za vaši ochotu pane doktore.