MUDr. Tomáš Kocourek

Přerov 1 adresa

Ortopedicko-traumatologické oddělení nemocnice Přerov

Dvořákova 75, Přerov 751 52

• A

Pan doktor je moc hodný a lidský více takových lékařů

• Ortopedicko-traumatologické oddělení nemocnice Přerov Jiný  •

• V

Skvělý pan doktor. Veselý, usměvavý, prohodí vtípek a je lidský. Nehraje si na to co není. Navštívila jsem jej po x letech protože si otevřel svou ordinaci a bylo to nejlepší rozhodnutí. Nečekala jsem žádného půl roku ale měsíc, v objednaný čas mě přijmul :-)

• jiné místo Jiný  •

pan doktor byl sympatický, vtipný, ačkoliv u mně šlo o šití hlavy, provedl ho nejen precizně ale i tak, že hojení proběhlo pěkně a jizva takřka nebude:)

• N

Ordinaci pana doktora jsem navštívila poprvé dne 17. 6. Musím říci, že názory pacientů nelhaly. Vyšetření, kterého se mi dostalo, předčilo má očekávání. Navíc milý a lidský přístup. Moc děkuji a píši děkovný dopis na ředitelství Jesenické nemocnice.

• jiné místo Jiný  •

Moc přijemný doktor,za měsíc mě čeká operace.Operaci chce provést přima pan doktor.Věřim ,že dopadne co nejlépe.

• E

Super doktor. Pokaždé mi pěkně a srozumitelně vysvětlil o co jde. Mladý, komunikativní, podstivý doktor. Krásný přístup k pacientovi

• Pan doktor Kocourek má moc pěkný přístup k pacientům. Je příjemný, komunikativní, empatický. Svoji práci vykonává zodpovědně a důkladně. Vřele jej doporučuji a děkuji mu za vyšetření a následnou lékařskou péči :-). Zdislava, Přerov.

• U

Dnes jsem měla u pana doktora Kocourka návštěvu,moc příjemný,sympatický mladý lékař.Konečně jsem se dozvěděla, kde mám problém a proč mám bolesti.Vše vysvětlí ,věnuje se vám ,nemáte pocit,že spěchá,nepodceňuje vaše potíže.....Moc hezký přístup k pacientovi...Moc mu děkuji.

• U

• hodne,milej,šikovnej.....Jana