Dvořákova 75, Přerov 751 52
A.K.
Pan doktor je moc hodný a lidský více takových lékařů
• Ortopedicko-traumatologické oddělení nemocnice Přerov • Jiný •
Vařechová Tereza
Skvělý pan doktor. Veselý, usměvavý, prohodí vtípek a je lidský. Nehraje si na to co není. Navštívila jsem jej po x letech protože si otevřel svou ordinaci a bylo to nejlepší rozhodnutí. Nečekala jsem žádného půl roku ale měsíc, v objednaný čas mě přijmul :-)
L.R.
pan doktor byl sympatický, vtipný, ačkoliv u mně šlo o šití hlavy, provedl ho nejen precizně ale i tak, že hojení proběhlo pěkně a jizva takřka nebude:)
N
Naděžda Čmelová
Ordinaci pana doktora jsem navštívila poprvé dne 17. 6. Musím říci, že názory pacientů nelhaly. Vyšetření, kterého se mi dostalo, předčilo má očekávání. Navíc milý a lidský přístup. Moc děkuji a píši děkovný dopis na ředitelství Jesenické nemocnice.
M-ersi
Moc přijemný doktor,za měsíc mě čeká operace.Operaci chce provést přima pan doktor.Věřim ,že dopadne co nejlépe.
E
Eli
Super doktor. Pokaždé mi pěkně a srozumitelně vysvětlil o co jde. Mladý, komunikativní, podstivý doktor. Krásný přístup k pacientovi
~
Pan doktor Kocourek má moc pěkný přístup k pacientům. Je příjemný, komunikativní, empatický. Svoji práci vykonává zodpovědně a důkladně. Vřele jej doporučuji a děkuji mu za vyšetření a následnou lékařskou péči :-). Zdislava, Přerov.
U
ukázkový lékař
Dnes jsem měla u pana doktora Kocourka návštěvu,moc příjemný,sympatický mladý lékař.Konečně jsem se dozvěděla, kde mám problém a proč mám bolesti.Vše vysvětlí ,věnuje se vám ,nemáte pocit,že spěchá,nepodceňuje vaše potíže.....Moc hezký přístup k pacientovi...Moc mu děkuji.
U
ukázkový lékař