Tatiana Semashko, zubař Praha

Odhadovaná doba odpovědi:

Hostinského 7, Praha 13, Praha

Hotovost, Kreditní karta

O mně

Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacien...

Specializace

Ostatní služby

Dozvědět se více

Hrazeno pojišťovnou

Umístění: ProMag Dental zubní vyšetření

Paní doktorka je velice milá, naprosto profesionální stomatoložka.

Umístění: ProMag Dental Jiný

Moc milá, ochotná a šikovná lékařka. Bez problémů ošetřila i velmi komplikovaný zub.

I
Umístění: ProMag Dental Jiný

Příjemná, šikovná, vše s úsměvem, bez stresu a hlavně bez bolesti.

Ověřený profil
Umístění: ProMag Dental zubní vyšetření

Profesionální přístup po celou dobu zákroku. Paní doktorka, milá, komunikativní, empatická, přesně takhle to má vypadat. S kolegou, kterého tam měla byli sehraná dvojka, ten si také zaslouží pochvalu.
Za mě tedy 100% spokojenost a mohu jen doporučit.

T
Umístění: ProMag Dental Jiný

Skvělý a empatický přístup, naprostá spokojenost, většinou mám stres z návštěvy zubaře, ale tady se nemusíte bát, vřele doporučuji. Děkuji pěkně!!!

Š
Umístění: ProMag Dental zubní vyšetření

I přes to, že se jedná o mladou lékařku, je paní doktorka velmi zkušená, kvalifikovaná a zodpovědná. Ráda ji navštěvuji. Vřele doporučuji.

O mně

Specializace