Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
Josef
Moc děkuji paní doktorce za velkou pomoc a podporu při mém hledání a nalezení cesty zpět z náruče démona alkoholu. Nebýt ní, nežiju. Mohu vřele doporučit.
Jaroslav Marák
Chodím na pobočku v Kroměříži. Paní doktorka je jen člověk. Nikdo není dokonalý, ale najít kvalitního psychiatra je problém. Možná to není na první pohled vidět, ale v krizové situaci se ukáže jací lidé jsou. V záplavě pacientů, znaleckých posudků, soudních stáních a vedení dvou ordinací je zázrak, že dokáže být oporou a pomoci. Zachránila mi život a to nikdy nemohu zapomenout.
guest
Dokud paní doktorka vedla svou ordinaci sama, byla moc fajn, úžasný člověk s ochotou pomoc. Bohužel od té doby, co přijala sestru, to jde s její ordinací z kopce. Sestra neochotná, doktorku člověk nemůžu ani vidět a sestra vás může maximálně napsat do "pořadníku" (místo se možná uvolní za půl roku) - do té doby se spousta klientů může zbláznit... Nikdy více, aspoň do té doby, kdy bude mít svou současnou nepříjemnou sestru!!!
Pospíšilová
Citlivá, profesionální. Pomohla mi najít cestu zpět do života. Děkuji.
~
Rád jsem k ní chodil, příjemně se s ní povídalo, moc hezká ženská a pomohla mi. Jen mi vadila její neochota po zlepšení stavu vysadit léky a nějak podezřele často se vyskytující farmakodealeři...
~
Napsat prášky umí každý. Nesetkala jsem se se zájmem ani vstřícností. Asi má paní doktorka svých problémů nad hlavu. Už nikdy více.
~
Prvotřídní vynikající lékařka, skvělý psychiatr; má ráda lidi a umí s nimi jednat. Vřele doporučuji. Rovněž potvrzuji, že je ještě ke všemu opravdu velmi sexy.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.