Praxe ve Fakultní Nemocnici Královské Vinohrady v Praze, oddělení léčebné rehabilitace, 2011
Mgr. Fyzioterapie FMH UTL Lisabon, 2014
Tejpování
Sportovní masáž
Relaxační masáž
M.K.
Vynikající profesionální přístup, úleva už po první návštěvě. Šárka vše dobře vysvětlí a ukáže cviky, jak bolestem předcházet. Doporučuji.
• Šárka Langa Fyzio • fyzioterapie •
Vojtech Danko
Šárku mi odporučil doktor po operácii menisku na ľavom kolene a musím povedať, že to bola jednoznačne najlepšia voľba.
Oceňujem predovšetkým veľmi príjemné vystupovanie a skutočne profesionány prístup a kokmunikácia. Každý cvik trpezlivo vysvetlí a dbá na správne prevedenie. V rámci rekonvalescencie pod jej vedením cítiť veľký progres.• Šárka Langa Fyzio • Rehabilitácia po ASK menisku. •
Andrea Abrahamova
Dlouho jsem vybírala fyzioterapeuta a jsem velice ráda, že jsem se k Šárce Langa objednala. Šárka je velice sympatická a empatická žena s profesionálním přístupem. Vše umocní prostředí, které je dokonale harmonické. Rozhodně Šárku doporučuji!
• Šárka Langa Fyzio • Bolestivá klenba •
Radek Hulán
Na základě doporučení MUDr. Zemana jsem před operací ramene navštěvoval Šárku Langa, pro zvýšení hybnosti ramene. Před operací bylo perfektně rozhýbané, a po operaci jsem už po dvou týdnech téměř normálně fungoval. Díky tejpování mi rychle zmizela 15 cm velká modřina. Naprostá spokojenost díky jejímu profesionálnímu a pozitivnímu přístupu a individuální snaze co nejlépe pomoci. Velmi doporučuji :-)
• Šárka Langa Fyzio • bolest v rameni •
Bára
Ma dcera (3 měsíce) měla podezření na svalovou hypertenzi a snažila jsem se pro ni udělat to nejlepší. Proto jsem s ni navštívila na doporučení paní Langu a její dobrá pověst se potvrdila. Pomohla nám naučit se cviky velmi rychle a výsledek cvičení byl efektivní. Dcerka je již v pořádku a přílišné svalové napětí zcela zmizelo. Mohu jen doporučit.
• Šárka Langa Fyzio • Svalová hypertenze •
Anna
Paní Langu jsem vyhledala po operaci předního křížového vazu, její přístup je velmi profesionální a individuální, prostředí je příjemné a moderní, můžu návštěvu paní fyzioterapeutky jen doporučit.
• Šárka Langa Fyzio • pooperační rehabilitace •
ladvod
Paní Langu jsem navštívila před více než rokem pro opakované bolesti páteře. Opakovaně ji navštěvuji, protože jako jediná mne zbavila mnohaletých problémů se zády. Odnaučila mne špatné stereotypy chůze a sezení a ukázala účinné cviky pro posílení svalů v oblasti páteře. Díky jejím masážím mám páteř v dobré kondici. Vřele ji doporučuji.
• Šárka Langa Fyzio • bolest páteře •
Ladislav
Šárku Langa mohu jen doporučit, byl jsem u ni po operaci s kolenem. Diky jejím cviceni koleno dělalo rychle pokroky, skvěle vše vysvětlila - jak cvičit a čemu se vyhýbat aby byla rekonvalescence co nejefektivnější (i sám doktor byl překvapený jak rychle se koleno lepší). Take prostředí a přístup byl na vysoké úrovni.
• Šárka Langa Fyzio • pooperační rehabilitace •
Tereza Zemanová
Sarka je velmi mila, ochotna a rozumi sve praci. Byla jsem u Sarky s malym synem s klenbou u nozicek a paradne nam pomohla a syn se vubec nestydel! Velice doporucuji
• Šárka Langa Fyzio • fyzioterapie •
Angelos Alexiou
I have chronical lower back problem and visited Sarka Langa Fyzio. I was impressed by the professionalism and the fact that she didn't give attention just to relief the pain on my back but she insisted finding the reason behind my problem. I strongly recommend her.
• Šárka Langa Fyzio • Lower back problem •
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni