Čs. brigády 78, Bystřice pod Hostýnem 76861
veronika
..taky na ni nemám dobré vzpomínky z dob dětství, kdy mi pokaždé bud trhala nebo vrtala a tak jsem se jen těšila až od ní budu moct odejít. Pamatuji si vždy tu strašlivou paniku v čekárně, kdy všichni vycházeli s brekem, že na ně byla zlá a protivná a že to strašně bolelo. Tehdy jsem si zuby drhla skoro do krve, aby mi nic netrhala. Všichni tam strašně řvali, no noční můra sedět tam v čekárně. Zajimavé, že po změně zubaře nemám žádné kazy a minimum vyvrtaných zubů.. a to se o svůj chrup velmi dobře starám celou dobu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
paige
tato zubarka mi celkove zkrivila usmev vytrhnutim jednoho zubu drive nez bylo treba nastesti jsem jiz pred2 lety utekla k lepsimu zubari...navic jezdim jeste ke 2ma dalsim zubarkam do prerova aby mi muj krivy usmev zpravili, vse diky JI a k tomu vsemu na me rvala a vse co delala bolelo.....a ikdyz jsem nemela ani kaz vrtala do zubu jako nejaka ....... a muj stavajici zubar nad tim jen krouti hlavou tot vse
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pe3k
Výborná lékařka, používá nejnovější technologie.Maximální spokojenost.Příjemná sestřička.
Sikovna pani zubarka, umi to s detmi. Vzdy se mi snazila vyjit vstric a myslim, ze pouziva i moderni materialy a metody.
Dobrý zubař
:-))